Αυτός είναι κατά 99% ο νέος Batman!
News

Αυτός είναι κατά 99% ο νέος Batman!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ένας μικρός χαμός πληροφοριών επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο θέμα της επιλογής του νέου Batman για την ταινία που ετοιμάζει ο Matt Reeves.

Αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety αποκάλυψε ότι ο Robert Pattison είναι αυτός που πήρε τον ρόλο, αλλά λίγη ώρα μετά έκανε ένα update τονίζοντας ότι είναι πολύ κοντά αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Το Deadline με νέο δημοσίευμα τονίζει ότι ο Pattinson είναι το φαβορί, αλλά υπάρχει και η εναλλακτική του Nicholas Hoult που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στο Tolkien ενώ σε λίγες ημέρες έρχεται και το Dark Phoenix.

Βρισκόμαστε όπως όλα δείχνουν πολύ κοντά στις ανακοινώσεις, με τον Pattinson να έχει κάνει βέβαια πολύ δρόμο στην καριέρα του από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην τριλογία του Twilight.

Όποιος καταλήξει με τη στολή παίρνει τη σκυτάλη από τον Μπεν Άφλεκ που υποδύθηκε τον Batman στα Dawn of Justice, Justice League, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από το Suicide Squad.

H ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021, με τον σκηνοθέτη Matt Reeves να έχει γράψει τον ρόλο για έναν ηθοποιό εκεί λίγο μετά 30.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: