Αυτός είναι το φαβορί για να αναλάβει το ρόλο του Batman!

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Έχουν περάσει λίγες ημέρες από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι ο Μπεν Αφλεκ αποχωρεί οριστικά από το ρόλο του Batman και όπως είναι απόλυτα λογικό η φημολογία για το ποιος θα τον διαδεχθεί έχει αρχίσει να φουντώνει.Η επόμενη ταινία του Σκοτεινού Ιππότη είναι αυτή με την υπογραφή του Matt Reeves και αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021. Την προηγούμενη εβδομάδα ακούστηκε πολύ έντονα το όνομα του Robert Pattinson, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του Revenge of The Fans, μπορεί να συζητάει όντως το ενδεχόμενο να παίξει στην ταινία αλλά ΟΧΙ τον ρόλο του Batman αλλά έναν από τους κακούς της υπόθεσης.

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει και μια αποκάλυψη, την οποία μεταφέρουμε φυσικά με κάθε επιφύλαξη.

Φαβορί αυτή τη στιγμή που μιλάμε για να φορέσει τη στολή του Batman είναι ο  Armie Hammer.

ο 32χρονος ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες The Social Network , The Lone Ranger, The Man From U.N.C.L.E. αλλά και το Call me By Your Name.

Ο Armie Hammer έχει παρελθόν με το ρόλο αφού πριν από μία δεκαετία είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία για την Justice League που θα σκηνοθετούσε ο George Miller (Mad Max) όμως η ιδέα εγκαταλείφθηκε την εποχή της μεγάλης απεργίας των σεναριογράφων του Hollywood.

To αν αυτή η πληροφορία ισχύει θα το μάθουμε μέχρι το καλοκαίρι, αφού μέσα στη χρονιά θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της νέας ταινίας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ