Αυτοί θα παίξουν μαζί με τους Toundra στο Fuzz

Roxx |

Πέμπτη 27 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club

Toundra
with special guests: Allochiria + Their Methlab

Οι Ισπανοί Toundra, ένα από τα καλύτερα instrumental σχήματα της Eυρώπης, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η τετραμελής post-rock / experimental μπάντα από τη Μαδρίτη θα βρίσκεται την Πέμπτη 27 Απριλίου στο FuzzLiveMusicClub για μία μοναδική συναυλία.
To 2017 συμπληρώνουν 10 χρόνια πορείας και το γιορτάζουν με μια πανευρωπαϊκή περιοδεία η οποία ξεκινά από την Αθήνα, σε μια βραδιά που υπόσχονται να μετατρέψουν σε highlight της δικής τους καριέρας και δικής μας χρονιάς!

Το πρόγραμμα της 27ης Απριλίου:

Πόρτες – 20:00

Their  Meth lab – 21:00-21:30

Allochiria – 21:45-22:20

Toundra – 22:40-23:50

Oλες οι πληροφορίες στο ανανεωμένο www.fuzzclub.gr

Εισιτήρια διατίθενται προς 17 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 30 ευρώ (δύο εισιτήρια).
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 19 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα SevenS pots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και το bit.ly/toundra-tickets

Tην πολυαναμενόμενη βραδια θα ανοίξουν δύο ελληνικές μπάντες που απαιτούν την προσοχή σου.

Οι Allochiria, η αθηναϊκή post-sludgeμπάντα, μόλις κυκλοφόρησε μέσω της Art of Propaganda το δεύτερο δίσκο της “Throes” που ήδη συζητείται.


Δημιουργήθηκαν το 2008, το 2010 ήρθε το ΕP με το όνομά τους ενώ το 2014 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος τους “Omonoia”.
Η μουσική τους θα σου θυμίσει Neurosis, ISIS, Amenra και CultofLuna με την κεντρική ιδέα να παραμένει η διαφθορά που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο στη μοντέρνα κοινωνία, τη ματαιοδοξία του και την οδυνηρή ρουτίνα. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Deafheaven, Year of no Light, Altar of Plagues, περιόδευσαν στην Ευρώπη με τους Ryvulet από το Βερολίνο το 2015.

Άκου: “Counting Fives
www.allochiria.com
Facebook

Mαζί τους και οι Their Meth lab. Σχηματίστηκαν στα Γιάννενα στα τέλη του 2011 και τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησαν ένα αυτοχρηματοδοτούμενο demo – EP. H μουσική τους είναι ένα μίγμα postrock/metal με ψυχεδελικά στοιχεία, πάντα πιστοί στο instrumental. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν την κυκλοφορία του πρώτου fulllength δίσκου τους.

Links:
Facebook
YouTube
www.Theirmethlab.bandcamp.com/ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ