Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην αλλαγή χώρου της συναυλίας των Slayer
News

Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην αλλαγή χώρου της συναυλίας των Slayer

Το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε ότι το AthensRocks αλλάζει χώρο διεξαγωγής και μεταφέρεται από το γήπεδο της Λεωφόρου στο κλειστό Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Επειδή υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για αυτή την αλλαγή η διοργανώτρια εταιρεία με νέα ανακοίνωση της τονίζει ότι υπήρχαν λόγοι ασφάλειας και ξεκαθαρίζει ότι ο κλιματισμός του χώρου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του event.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της High Priority:

Το Ολυμπιακό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης, με χωρητικότητα άνω των 18.000 ατόμων, είναι ένας χώρος με λειτουργικό κλιματισμό και εξαερισμό και τηρεί όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει ένα show αντάξιο του ονόματος των Slayer.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν διεξαχθεί στο γήπεδο οι Ολυμπιακοί Αγώνες, διεθνή τουρνουά μπάσκετ, μέχρι και sold out συναυλίες, όπως εκείνες του Roger Waters-The Wall (8-12 Ιουλίου 2011).

Η επιλογή του νέου χώρου διεξαγωγής έγινε με κριτήριο την ασφαλή διοργάνωση και χωρίς να υπάρξει καμία έκπτωση στα ζητήματα παραγωγής.

Οι Slayer θα πραγματοποιήσουν το show με όλα τα effects που έχουν σχεδιάσει για το κοινό της Ελλάδας και θα είναι εφάμιλλο των υπόλοιπων live της τελευταίας τους περιοδείας.

Να σημειώσουμε ότι μέρος της έχει πραγματοποιηθεί σε ανάλογους κλειστούς χώρους και έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια effects από το εξειδικευμένο προσωπικό του συγκροτήματος και της διοργάνωσης.

Κατανοούμε την όποια αναστάτωση έχει προκληθεί σε μερίδα των fans, αλλά αυτή η αλλαγή έχει γίνει με στόχο να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία σε όλους όσους βρεθούν το Σάββατο 13 Ιουλίου μαζί μας!

Join us! It will be a night to remember!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ