Αυτό το βιβλίο θα το βάλουμε στη συλλογή μας!
News

Αυτό το βιβλίο θα το βάλουμε στη συλλογή μας!

Βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις αρχές του μήνα και περιέχει 50 στιγμές που σημάδεψαν τη ιστορία του Heavy Metal.

To βιβλίο «Παγκόσμιος Θόρυβος – 50 χρόνια Heavy Metal» έχει την υπογραφή του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δίαυλος.

Διαβάστε αναλυτικά την περιγραφή του βιβλίου:

Υπάρχει μια μορφή τέχνης που έχει προκαλέσει γενική πολεμική και εκδηλώσεις απέχθειας: Το heavy metal. Ένα μουσικό παρακλάδι της rock μουσικής, το οποίο εκφράζει μια μειονότητα “οπαδών”, των οποίων η ιδιοσυγκρασία δεν συμβαδίζει με τη στερεοτυπική κανονικότητα.

Το βιβλίο-λεύκωμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ πραγματεύεται 50 σημαντικά θέματα (όσα και τα χρόνια του heavy metal δηλαδή, καθώς συμπληρώνει σε λίγο καιρό μισό αιώνα ζωής), που σημάδεψαν αυτή τη μουσική και ―κατ’ επέκταση― τον πολιτισμό και την κοινωνία. Τα θέματα ποικίλουν: Δολοφονίες, ακραίες συμπεριφορές και μουσικές εκφράσεις, θρησκευτικά συγκροτήματα, ασύλληπτα ρεκόρ!

Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν έχει στόχο να γράψει ξανά την ιστορία του heavy metal. Προσπαθεί μέσα από κριτική καταγραφή γεγονότων/στοιχείων, να παρουσιάσει πώς κατάφερε αυτή η μουσική να επιβιώσει, να εξελιχθεί και να επηρεάσει σχεδόν κάθε πτυχή της παγκόσμιας κοινότητας.

Τα πρωτότυπα σχέδια του βιβλίου έχουν σχεδιαστεί με τη μέθοδο dot drawing, ― όλα έχουν γίνει με το χέρι και στη συνέχεια έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ