Αυτό είναι το πλήρες line-up του Heavy By The Sea
Music

Αυτό είναι το πλήρες line-up του Heavy By The Sea

Το line-up του Heavy By The Sea Festival ολοκληρώνεται με την προσθήκη των καλλιφορνέζων Queen Kwong και των «δικών μας» Beggars.

Πλέον, το πρόγραμμα των δύο ημερών διαμορφώνεται ως εξής:

Heavy By The Sea Festival,  2 Σεπτεμβρίου – Principal, Θεσσαλονίκη, 3 Σεπτεμβρίου – Gazi Music Hall, Αθήνα

Θεσσαλονίκη (2/9): Mastodon, 1000mods, Queen Kwong, Tardive Dyskinesia
Αθήνα (3/9): Mastodon, Turbonegro, Queen Kwong, Beggars

Queen Kwong

Οι Queen Kwong είναι ο ορισμός του super-group: ο πολύς Wes Borland (των Limp Bizkit), ο Fred Sablan (μπασίστας του Marilyn Manson), ο Hayden Scott (ντράμερ των Awol Nation και των Filter) και η εντυπωσιακή performer Carre Callaway συνθέτουν ένα εντυπωσιακό πλέγμα μουσικών που σπάνια βρίσκονται μαζί επί σκηνής και αναμένεται να αποτελέσεί την έκπληξη του Heavy By The Sea Festival. Το συγκρότημα σχηματίστηκε μόλις πριν μερικούς μήνες και βασική υπεύθυνη για τον ήχο τους – που αντλεί την έμπνευσή του από ονόματα όπως ο Nick Cave και ο Iggy Pop – είναι η Carre, η οποία υπήρξε ανακάλυψη του μεγάλου Trent Reznor (Nine Inch Nails) και έχει κυκλοφορήσει 2 EPs ως σόλο καλλιτέχνης. Ο πρώτος δίσκος των Queen Kwong αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, ενώ το όνομά τους ήδη φιγουράρει σε μεγάλα φεστιβάλ (Reading, Leeds, The Great Escape, κλπ).

Beggars

Οι Beggars έχουν πια καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες rock μπάντες της χώρας. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους τρία δυναμικά άλμπουμς, εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως οι Thin Lizzy και ο Eric Burdon και πολύ έντονη συναυλιακή παρουσία σε όλη την Ελλάδα, μόλις κυκλοφόρησαν τον τέταρτο δίσκο τους «Devil’s Highway».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Θεσσαλονίκη
Προπώληση: 25 Ευρώ (early bird tickets), 28 Ευρώ – Ταμείο: 31 Ευρώ

Αθήνα

Προπώληση: 25 Ευρώ (early bird tickets), 28 Ευρώ – Ταμείο: 30 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.grwww.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr2109636845

——————————-

MASTODON

Τους έχουν αποδώσει τον τίτλο της κορυφαίας metal μπάντα της νέας χιλιετίας, τον οποίο οι Troy Sanders, Brent Hinds, Bill Helliher και Brann Dailor έχουν κερδίσει με το σπαθί τους. Τα έξι άλμπουμς που έχουν κυκλοφορήσει στην καριέρα τους είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, συνδυάζοντας τόσα πολλά μουσικά στοιχεία, ώστε να μην μπορεί καν να ενταχθεί σε κάποια από τις κατηγορίες/ετικέτες που χρησιμοποιούν οι κριτικοί. Με αυτόν τον πρωτότυπο ήχο τους, ηγήθηκαν της «νέας σκηνής του heavy metal”, ανανεώνοντας γόνιμα ένα μουσικό είδος που είχε πια κορεστεί.

Το κοινό τους ανεβάζει τους δίσκους τους στο top10 του αμερικάνικου chart, καθώς και πολλών άλλων χωρών. Τα μεγαλύτερα περιοδικά του σκληρού ήχου τους προσφέρουν τα σημαντικότερα βραβεία τους (Metal Hammer, Kerrang, κλπ), ενώ  έχουν φτάσει ακόμα και στις υποψηφιότητες για βραβεία Grammy.

Το μεγαλύτερο παράσημό τους, όμως, είναι ότι παρά την ολοένα αυξανόμενη φήμη τους, στις ζωντανές εμφανίσεις τους συνεχίζουν να είναι σαρωτικοί. Η φοβερή ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής επιβεβαιώνει τον αληθινό δεσμό που έχουν με τους οπαδούς τους, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι κάθε βράδυ βλέπουν ένα πραγματικά κορυφαίο συγκρότημα στην καλύτερη στιγμή του.

TURBONEGRO

Το ότι στην Ελλάδα λειτουργεί επίσημο τμήμα του Turbojugend, του επίσημου fan club των Turbonegro, είναι ενδεικτικό για το πόσο φανατικό κοινό που έχουν οι Turbonegro στη χώρα μας. Το ότι η εμφάνισή τους στο Heavy By The Sea Festival της Αθήνας θα είναι η πρώτη τους στην Ελλάδα στην 25χρονη καριέρα τους, δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το τι θα σημάνει η 15η Ιουλίου τόσο για το συγκρότημα όσο και για τους οπαδούς του: η πρώτη φορά που θα ακουστούν ζωντανά στη χώρα μας τραγούδια όπως τα “Get It On’, “Price Of The Rodeo”, “Sell Your Body (To The Night), “I Got Erection”, “Fuck The World”, “You Give Me Worms” θα είναι μια γιορτή που θα μείνει στην ιστορία.

TARDIVE DYSKINESIA

Μετά την εντυπωσιακή περσινή εμφάνισή τους στο Heavy By The Sea Festival, οι Tardive Dyskinesia φέτος θα βρεθούν δίπλα στους Mastodon στο event της Θεσσαλονίκης. Έχοντας πια εδραιωθεί εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας (ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Pro-Pain) ως μια ανερχόμενη δύναμη του metal και με δίσκους οπως το σημαντικό “Static Apathy In Fast Forward” στο ενεργητικο τους, βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του πολυαναμενόμενου τέταρτου άλμπουμ τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ