Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα που μας έχει στείλει ποτέ ελληνική μπάντα μαζί με το νέο τραγούδι τους
News

Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα που μας έχει στείλει ποτέ ελληνική μπάντα μαζί με το νέο τραγούδι τους

Θα θέλαμε πάρα πολύ να προλαβαίνουμε να απαντάμε σε όλα τα μηνύματα που μας έρχονται στο Facebook αλλά και να δημοσιεύουμε όλα τα τραγούδια και τις ενημερώσεις από ελληνικές μπάντες που μας έρχονται.

Σας έχουμε γράψει όμως και στο παρελθόν ότι το προσωπικό μας είναι ελάχιστο (δεν έχουμε προσωπικό) και ο χρόνος που έχουμε στη διάθεση μας ακόμα λιγότερος. Ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά.

Προς το παρόν όμως έχουμε για εσάς ένα μήνυμα που μας έστειλα οι Tristessa.

Αυτή είναι η διασκευή μας στο Over των Portishead. Πέρα από το δελτίο Τύπου και επειδή σας διαβάζουμε χρόνια (πριν το facelift) είδαμε ότι αν κάτι εγχώριο σας αρέσει το φωνάζετε.. Αυτό ισχύει και εδώ, αν σας αρέσει κάντε τα δικά σας… αν όχι δεν έγινε και τίποτα. Θα συνεχίσουμε να σας διαβάζουμε διότι λίγο metal, λίγο ζόμπια και κανένα κωλαράκι που και που, ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν…

Όπως καταλαβαίνετε σκεφτόμαστε ήδη να χρησιμοποιήσουμε το λίγο metal, λίγο ζόμπια και κανένα κωλαράκι που και που ως επίσημη περιγραφή του Roxx.

Οι Tristessa λοιπόν μετά το debut single “Fall” που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα συνεχίζουν με μία διασκευή αυτή τη φορά στο “Over” των Portishead. Είναι το δεύτερο single, από τα τρία συνολικά που αναμένονται, συνοδευόμενο από ένα promo lyric video.

Δείτε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ