Αυτό είναι το trailer για τη συνέχεια της Λάμψης!
News

Αυτό είναι το trailer για τη συνέχεια της Λάμψης!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Όχι, δεν βρέθηκε κάποιος τρελός παραγωγός που αποφάσισε να βγάλει απλά μια ταινία που θα αποτελεί σίκουελ της Λάμψης. Ο ίδιος ο Stephen King έγραψε το βιβλίο, Doctor Sleep, που κυκλοφόρησε το 2014 και ακολουθεί τον ενήλικα πλέον, Ντάνι Τόρανς, πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα του ξενοδοχείου Θέα.

Και ήρθε ο Mike Flanagan να σκηνοθετήσει την ταινία με πρωταγωνιστή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ που έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Έχουμε στα χέρια μας το πρώτο trailer και η εμπλοκή του Flanagan μας κάνει αισιόδοξους, αφού έχει υπογράψει πρόσφατα τη μεταφορά του Gerald’s Game, αλλά και το εξαιρετικό Haunting on the Hill House του Netflix.

Δείτε το trailer και αμέσως μετά έχουμε την περιγραφή του βιβλίου και το πόστερ.

Στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής, μια ομάδα που αποκαλείται Ο Αληθινός Δεσμός ταξιδεύει με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα αναζητώντας τροφή. Τα μέλη της δείχνουν άκακοι, συνηθισμένοι άνθρωποι, ηλικιωμένοι οι περισσότεροι. Όπως όμως ξέρει ο Νταν Τόρανς, και ανακαλύπτει η θαρραλέα μικρή Ιμπρα Στόουν, είναι σχεδόν αθάνατοι και ζουν με τον «ατμό» που παράγουν τα παιδιά που έχουν τη «λάμψη» όταν θανατώνονται αργά και βασανιστικά. 

Στοιχειωμένος από τους ενοίκους του Ξενοδοχείου Η Θέα όπου πέρασε μια φρικαλέα χρονιά όταν ήταν παιδί, ο Νταν τριγυρίζει άσκοπα επί δεκαετίες, προσπαθώντας απεγνωσμένα να απαλλαγεί από την κληρονομιά της απελπισίας, του αλκοολισμού και της βίας που του άφησε ο πατέρας του. Καταλήγει σε μια κωμόπολη του Νιου Χάμσαϊρ, σε μια κοινότητα των ΑΑ που τον στηρίζει, και σε μια δουλειά σε έναν οίκο ευγηρίας, όπου με όση δύναμη λάμψης του έχει απομείνει προσφέρει την ύστατη ανακούφιση στους ετοιμοθάνατους. Γίνεται γιΆ αυτούς ο «Δόκτωρ Ύπνος». 

Μέχρι που γνωρίζει την Αμπρα Στόουν… Το θεαματικό χάρισμά της, η πιο δυνατή λάμψη που έχει υπάρξει ποτέ, ξυπνάει τους δαίμονες του Νταν και τον καλεί σε μια μάχη για τη σωτηρία της ψυχής της Αμπρα και της ζωής της. 

DOCTOR SLEEP teaser poster

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ