Αυτό είναι το πρώτο ανατριχιαστικό trailer για τη σειρά από το σύμπαν του Stephen King!
News

Αυτό είναι το πρώτο ανατριχιαστικό trailer για τη σειρά από το σύμπαν του Stephen King!

To καλοκαίρι θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu το Castle Rock, η σειρά που είναι εμπνευσμένη από τα βιβλία του Stephen King και θα περιλαμβάνει πολλούς από τους χαρακτήρες του.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι οι Bill Skarsgård (που υποδύεται στο IT τον Pennywise), André Holland, Scott Glenn, Sissy Spacek, Terry O’Quinn, Melanie Lynskey και Jane Levy. Το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και ξεχωρίζουμε τη Sissy Spacek που επιβεβαιώνει το απολύτως αναμενόμενο. Ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει σε αυτή την πόλη!

Αυτή είναι η περίληψη της σειράς:

Το Castle Rock είναι μία σειρά τρόμου βγαλμένη μέσα από το σύμπαν του Stephen King που συνδυάζει την τεράστια μυθολογία των ιστοριών του συγγραφέα με την απαράμιλλη αποτύπωση χαρακτήρων και δίνει μία επική ιστορία σκοταδιού και φέτος που εξελίσσεται στην μικρή έκταση της πόλης του Maine. H συγκεκριμένη φανταστική πόλη είναι το μέρος που εξελίσσονται (ή γίνονται αναφορές σε αυτήν) πασίγνωστα βιβλία του King όπως τα Cujo, The Dark Half, IT και Needful Things, το διήγημα The Body αλλά και πολλές μικρές ιστορίες Το Castle Rock είναι μία ορίτζιναλ ιστορία, που εξερευνά τα θέματα και τους κόσμους που υπάρχουν στο οπλοστάσιο του Stephen King την ώρα που γίνονται αναφορές σε μερικές από τις πιο γνωστές ιστορίες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ