Αυτό είναι το πρώτο βίντεο κλιπ των Rusty Bonez
News

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο κλιπ των Rusty Bonez

Το Αθηναϊκό heavy rock σχήμα των Rusty Bonez, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του βίντεο κλιπ, από το ντεμπούτο full length album Wrath”, για το τραγούδι Nameless Hero”, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα μέσα σε αυτό πλάνα από τη ζωντανή παρουσίαση της κυκλοφορίας τον περασμένο Νοέμβριο στο ΙΛΙΟΝ Plus της Αθήνας.

Μπορείτε να το δείτε εδώ:

Το βίντεο είναι μια παραγωγή της advART – Fertile Underground (www.facebook.com/advartservices), με τον Αλέξανδρο Χαριτάκη να έχει αναλάβει εικονοληψία και μοντάζ και τον Γιώργο Φιοράκη, επίσης σε ρόλο εικονολήπτη.

Την παραγωγή, μίξη και mastering του ντεμπούτο “Wrath” ανέλαβε στα Devasoundz Studios, ο Φώτης Μπενάρντο, γνωστός από τις συνεργασίες του με Septicflesh, Rotting Christ και Melechesh, μεταξύ άλλων.

Η επόμενη ζωντανή εμφάνιση των Rusty Bonez θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο Live (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα), στα πλαίσια του –καθιερωμένου πλέον- 7ου Music Highway Festival, μαζί με τους The Jet Black, Mr. Highway Band και Grey River & The Smoky Mountain.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: www.facebook.com/events/173140286622386


Ακολουθήστε το συγκρότημα στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές τους: www.facebook.com/RustyBonez

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ