Αυτό είναι το πρώτο single από το καινούργιο album των Intelligent Music Project
News

Αυτό είναι το πρώτο single από το καινούργιο album των Intelligent Music Project

Ένα νέο hard rock single από τους Intelligent Music Project κυκλοφόρησε στις  28 Ιανουαρίου  και είναι προσαρμοσμένο πάνω στην φωνή του frontman, Ronnie Romero. To “I Know” είναι το πρώτο δείγμα από το νέο album “The Creation”.

Στο video που συνοδεύει το single, δεν συμμετέχει μόνο ο Ronnie Romero, αλλά και η εκλεκτή της καρδιάς του, Corina Minda. Η ιστορία του video έχει να κάνει με γρήγορα αμάξια και μια ιστορία αγάπης.

Είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο μου κομμάτι από τον νέο δίσκο. Είναι ένα πραγματικά hard rock τραγούδι με πολλά στοιχεία Rainbow.” – λέει ο Ronnie Romero. Ο συνθέτης της μουσικής και των στίχων του  “I Know”, ο Βούλγαρος  γιατρός και γνωστός φιλάνθρωπος Milen Vrabevski μας λέει: “Αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο αποκλειστικά για τον Ronnie Romero. Εμπνεύστηκα από την ενέργεια της απίστευτης φωνής του. Οι στίχοι έχουν να κάνουν με την απόδραση από τον φόβο και την μόνιμη ανασφάλεια. Όταν κυριαρχούν, μπλοκάρουν την χρησιμότητα της ύπαρξης μας.”

 Το νέο album των Intelligent Music Project “The Creation” θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου. Το album είναι αφιερωμένο στην θετική σκέψη που είναι το κλειδί για μια πετυχημένη ζωή. Όπως και στα προηγούμενα  5 albums, συμμετέχουν παγκόσμιοι θρύλοι του ροκ όπως οι Ronnie Romero (Rainbow), John Payne (ex-Asia), Carl Sentence (Nazareth) και Richard Grisman (River Hounds). Στα drums έχουν συμμετάσχει, ο Todd Sucherman (Styx) και ο θρύλος Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabbath).

Τον Μάϊο οι Intelligent Music Project θα πραγματοποιήσουν την ευρωπαϊκή του περιοδεία με την συμμετοχή κάποιων από τους μεγάλους ροκ σταρς που συνεργάζονται μαζί τους. Αυτή την στιγμή η Ελλάδα – και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη – είναι μέσα στα πλάνα τους.

Song and music video credits:

Music, lyrics: Milen Vrabevski
Arrangement: Milen Vrabevski, Ivo Stefanov, Bisser Ivanov

Leading vocal: Ronnie Romero
Backing vocals: Carl Sentance, Bobby Kosatkata
Drums: Todd Sucherman
Lead guitar: Bisser Ivanov

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ