Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιo της σειράς των Tenacious D μαζί με νέο τραγούδι!
News

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιo της σειράς των Tenacious D μαζί με νέο τραγούδι!

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Αυτή είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Οι Tenacious D είναι και πάλι μαζί μας με το πρώτο επεισόδιο της σειράς Post Apocalypto που προβάλλεται μέσω του youtube.

Δεν μπορούμε καν να τη χαρακτηρίσουμε animation αφού στη ουσία αποτελείται μόνο από ζωγραφιές που έχει κάνει ο Jack Black και πρόζα από τον ίδιο και τον Kyle Gass φυσικά. Σαν να ακούς δηλαδή το πρώτο τους άλμπουμ (στο περίπου).

Η υπόθεση του πρώτου επεισοδίου τους φέρνει να γλιτώνουν από μία πυρηνική καταστροφή κλεισμένοι σε ένα ψυγείο και όταν βγαίνουν λίγα λεπτά μετά ο πλανήτης έχει καταστραφεί εντελώς. Στόχος τους είναι να επιβιώσουν με τη φιλία τους και τη μουσική τους. Μικρή λεπτομέρεια, το αεροπλάνο που ρίχνει την ατομική βόμβα έχει το όνομα Trump…

Όπως δήλωσε ο Jack Black το πρότζεκτ τους κόστισε 53 δολάρια και ενώ προσπάθησαν να το πουλήσουν στο Netflix και το Adult Swim δεν βρήκαν ανταπόκριση, έτσι κατέληξαν στο youtube. Καλύτερα για εμάς! Η σειρά χωρίζεται σε έξι επεισόδια διάρκειας κατά μέσο όρο δέκα λεπτών και αυτό που ακολουθεί είναι το πρώτο, μαζί με το τραγούδι που ακούγεται στο φινάλε και έχει τον τίτλο Hope. Θυμίζουμε ότι το ολοκληρωμένο άλμπουμ Post Apocalypto θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που θα προβληθεί και το τελευταίο επεισόδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ