Αυτό είναι το ολοκληρωμένο line-up για το Release Athens 2017
News

Αυτό είναι το ολοκληρωμένο line-up για το Release Athens 2017

Το line-up του Release Athens 2017 είναι πλέον ολοκληρωμένο! Τρεις ημέρες, δεκαπέντε ονόματα, στο μεγαλύτερο πάρτι του φετινού καλοκαιριού!

Στο ήδη ανακοινωμένο πρόγραμμα, προστίθενται ο χαρισματικός Έλληνας καλλιτέχνης – που ακούγεται όλο και περισσότερο στο εξωτερικό – Larry Gus (2/6), οι σαγηνευτικοί Ελβετοί Kadebostany (16/6), ο περίφημος Γάλλος μουσικός / παραγωγός Wax Tailor μαζί με τη μπάντα του (17/6), καθώς και ορισμένα από τα καλύτερα σχήματα της εγχώριας σκηνής: The Rattler Proxy, Etten, Omega Ray, Chinese Basement, Σtella, The Blue Square!

Ακολουθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι στο www.releaseathens.gr για καθημερινή ενημέρωση σε οτιδήποτε αφορά στο φεστιβάλ!

Το Release Athens 2017 έρχεται για να κάνει το καλοκαίρι μας πιο συναρπαστικό! Το φεστιβάλ που έφερε νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας μας επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας κοντά μας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, αλλά και ορισμένα από τα πλέον ανερχόμενα κι ελπιδοφόρα της αντίστοιχης εγχώριας.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και δίπλα στη θάλασσα, θα ζήσουμε το μεγαλύτερο party του φετινού καλοκαιριού ! Παρασκευή 2, Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουνίου, η καρδιά της μουσικής θα χτυπάει στην Πλατεία Νερού, όπου θα υποδεχτούμε τους: Jamiroquai, Thievery Corporation, Röyksopp, Michael Kiwanuka, Archive,Moderat, Kadebostany, Wax Tailor, Larry Gus, The Rattler Proxy, Omega Ray, Σtella, Etten,Chinese Basement, The Blue Square!

Πληροφορίες :

Απλά Εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα 40 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 75 ευρώ (διπλό), μέχρι τις15/5.

Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 43 (μονό) και 80 ευρώ (διπλό).

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ.

Vip Tickets

Διατίθεται πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων , προς 100 ευρώ για τις δύο πρώτες ημέρες του φεστιβάλ (2/6 + 16/6) και προς 140 ευρώ για την τελευταία (17/6).

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &stools για όλους

Ø open bar

Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο

Ø ιδιωτικό parking

Ø ξεχωριστές τουαλέτες

Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Εισιτήρια τριημέρου

Η διάθεση των τριήμερων εισιτηρίων συνεχίζεται, προς 110 ευρώ.

Προπώληση:

bit.ly/ReleaseAthens17-tickets
http://releaseathens.gr/tickets/

Επισκεφτείτε το site και τη facebook page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και πρόσβαση στην Πλατεία Νερού:

www.releaseathens.gr
https://www.facebook.com/releaseathens/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ