Αυτό είναι το νέο ROXX: Ξαναήρθαμε για να μείνουμε
News

Αυτό είναι το νέο ROXX: Ξαναήρθαμε για να μείνουμε

Το νέο design του ROXX είναι πλέον στον αέρα. Και έχει περισσότερους χώρους, λες και φύγαμε από δυάρι και νοικιάσαμε μεζονέτα.

Μετά από επτά χρόνια που μας είχατε συνηθίσει με μία συγκεκριμένη μορφή ήρθε επιτέλους η ώρα για μία αλλαγή. Και είναι αυτή που βλέπετε. BIGGER. BETTER. BLACK. Καλά εντάξει, δεν θα το λέμε συνέχεια, αλλά και οι τρεις λέξεις ξεκινάνε με το ίδιο γράμμα και διασκεδάσαμε όταν το σκεφτήκαμε.

Το ROXX λοιπόν ανανεώνεται μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σκέψης. Γιατί θέλαμε να το κάνουμε από το 2019, αργήσαμε και μας έπιασε το 2020 και αν θυμάστε εκείνη τη χρονιά δεν τη λες και την καλύτερη όλων των εποχών.

Η επόμενη ήταν μία από τα ίδια και επιστρέψαμε στις σκέψεις ανανέωσης το φθινόπωρο του 2022. Χρειάστηκε να περάσει άλλος ένας χρόνος μέχρι να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία σειρά και να που τελικά τα καταφέραμε. Ευτυχώς που ζούμε και προλάβαμε να λέτε.

Το ROXX ανανεώνεται σε εικόνα και θέλουμε πλέον να εμπλουτίσουμε πολύ το περιεχόμενο μας, αφού από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας ως Rock is Dead προσπαθούσαμε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είμαστε απλά ένα site που ασχολείται με rock και metal ειδήσεις, αλλά δεν μας πίστευαν.

Στην πορεία θέλουμε να πιστεύουμε ότι εμπνεύσαμε αρκετούς συναδέλφους που έβαλαν στη θεματολογία τους ανάλογα πράγματα και μπράβο τους.

Επίσης θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανοίξαμε το δρόμο σε μία πιο προσγειωμένη και παρεΐστικη προσέγγιση των πραγμάτων μακριά από… σκληρή δημοσιογραφία, την οποία έχουμε τους λόγους μας να απεχθανόμαστε. Αλλά αυτή είναι μία εντελώς διαφορετική κουβέντα.

Και θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι στο μουσικό κομμάτι έχουμε βάλει το λιθαράκι μας για να ξεφύγουμε ως χώρα από τα στενόμυαλα μονοπάτια με τα ίδια και τα ίδια.

Δεν θα πούμε πολλά, αφού μεταξύ μας τώρα η αλλαγή design στο ROXX δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, αλλά θα σας πούμε ότι αυτό που βλέπετε θα βελτιωθεί κι άλλο με μοναδικό στόχο να τους καταστρέψουμε όλους και να μείνουμε μόνο εμείς.

Όχι εντάξει, δεν το εννοούσαμε το τελευταίο. Δεν θέλουμε να τους καταστρέψουμε όλους.

Όχι εντάξει, δεν θέλουμε να καταστρέψουμε κανέναν, μόνο να μας προσκυνήσουν. Καλά. Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους.

Το νέο ROXX είναι εδώ. BIGGER. BETTER. BLACK. Και είναι η τελευταία φορά που λέμε το σλόγκαν.

Και κλείνουμε με ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Λάμπρο Ντόκα και την Whiskey. Χωρίς τον Λάμπρο τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν εφικτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ