Αυτό είναι το εξώφυλλο για το νέο βιβλίο του Stephen King που θυμίζει λίγο X-Men
News

Αυτό είναι το εξώφυλλο για το νέο βιβλίο του Stephen King που θυμίζει λίγο X-Men

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Στη μέση της νύχτας, σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρόμο στη Minneapolis, εισβολείς σκοτώνουν τους γονείς του Luke Ellis και τον βάζουν σε ένα μαύρο SUV. Ο Luke ξυπνάει στο ίδρυμα σε ένα δωμάτιο που είναι ακριβώς ίδιο με το δικό του μόνου που δεν έχει παράθυρο. Και έξω από την πόρτα του, υπάρχουν άλλες πόρτες και πίσω από αυτές είναι παιδιά με ειδικές δυνάμεις -τηλεκίνηση και τηλεπάθεια- που έφτασαν εκεί με τον ίδιο τρόπο που πήγε και ο Luke. Σε αυτό το μοχθηρό μέρος το προσωπικό έχει στόχο να αποσπάσει αυτές τις δυνάμεις από τα παιδιά με κάθε τρόπο. Ενώ κάθε νέο θύμα εξαφανίζεται, ο Luke κάνει προσπάθεια για να ξεφύγει και να βρει βοήθεια. Αλλά κανένας δεν έχει δραπετεύει ποτέ από το ίδρυμα. 

Αυτή είναι η πλοκή του The Institute, του νέου βιβλίου του Stephen King που συνεχίζει ακατάπαυστα να γράφει και να κυκλοφορεί νέες δουλειές στα 71 του χρόνια.

Θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ στη χώρα μας θα έρθει λογικά μέχρι τις αρχές της επόμενες χρονιάς από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Αυτό που ακολουθεί είναι το εξώφυλλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ