Αυτή θα ήταν η νέα μπαλάντα των System of a Down
News

Αυτή θα ήταν η νέα μπαλάντα των System of a Down

Τον τελευταίο μήνα είχαμε μαζεμένη πληροφόρηση για το τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια στους System of a Down στο θέμα της δημιουργίας του νέου άλμπουμ, που τελικά δεν ήρθε και ίσως να μην έρθει ποτέ!

Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη του Daron Malakian στο Kerrang, όταν ανάμεσα σε άλλα ανέφερε ότι ο Serj Tankian είναι υπεύθυνος για το γεγονός ότι το άλμπουμ δεν προχωράει.

Ο Tankian απάντησε με μακροσκελή τοποθέτηση στο Facebook, τονίζοντας ότι θέλει ισονομία στο συγκρότημα, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο αφού η μερίδα του λέοντος και στους δύο τομείς είχε καταλήξει στον Daron.

Ανέφερε επίσης ότι κάποια από τα τραγούδια που προσπάθησαν να δουλέψουν την προηγούμενη διετία κατέληξαν στο άλμπουμ των Scars on Broadway. To Dictator κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ακούγοντας το ξανά και ξανά γίνεται εμφανές ποια είναι τα τραγούδια που ο Daron προόριζε για τους System. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Ειδικά το Till the End που ακολουθεί κάνει μπαμ ότι θα ήταν στο στυλ των Lonely Day και Lost in Hollywood και απλά λείπουν τα συνοδευτικά φωνητικά του Serj.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ