Αυτή θα είναι η υπόθεση του Justice League
News

Αυτή θα είναι η υπόθεση του Justice League

Μπορεί το Dawn of Justice να μην ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του κόσμου αλλά η DC συνεχίζει ακάθεκτη το πλάνο της με στόχο να φτιάξει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν και να το οδηγήσει σε επιτυχία ανάλογη με της Marvel. Δύσκολη υπόθεση.

Η πρώτη απόπειρα θα έρθει φυσικά με την ταινία για τη Justice League που έρχεται το 2017 και πλέον έχουμε στα χέρια μας την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το logo αλλά και την πρώτη εικόνα από το batmobile.

Αυτή θα είναι η υπόθεση:

Με την πίστη του στην ανθρωπότητα να έχει ανανεωθεί και εμπνευσμένος από την θυσία του Superman, ο Bruce Wayne με τη βοήθεια της νέα του συμμάχου της Diana Prince θα αντιμετωπίσουν ένα μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Batman και η Wonder Woman πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να φτιάξουν μια ομάδα που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash ίσως να είναι ήδη αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

Δεν γίναμε σοφότεροι από την περιγραφή, αφού φυσικά δεν αποκαλύπτεται το ποιος θα είναι ο μεγάλος κακός της ταινίας. Θα μάθουμε σύντομα φανταζόμαστε.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι το επίσημο logo της ταινίας και το νέο batmobile.

Justice-League-Batmobile

JLA_TT_blk_on_white

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ