Αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια στο πρίκουελ του Witcher: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά
News

Αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια στο πρίκουελ του Witcher: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά

H Jodie Turner-Smith θα είναι η πρωταγωνίστρια στο πρίκουελ του Witcher που ετοιμάζει αυτή την εποχή το Netflix. Η 34χρονη ηθοποιός είναι γνωστή από τις συμμετοχές της στα Queen & Slim και Nightflyers.

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα μας μεταφέρει 1200 χρόνια από τα γεγονότα που βλέπουμε στο Witcher, η πρώτη σεζόν του οποίου αποτέλεσε τεράστια επιτυχία για το Netflix με τον Χένρι Κάβιλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το  The Witcher: Blood Origin (όπως είναι ο τίτλος) θα διηγηθεί μια ιστορία χαμένη στο χρόνο με τη δημιουργία του πρώτου Witcher και τα γεγονότα που οδήγησαν στην καθοριστική ένωση των σφαιρών όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών έγιναν ένα.

Η Jodie Turner-Smith θα παίξει το ρόλο της Eile μίας κορυφαίας πολεμίστριας, ευλογημένης με τη φωνή θεότητας, που αφήνει τη θέση της προστάτιδας της βασίλισσας στη φατριά της, για να γίνει περιπλανώμενη μουσικός. Μία μεγάλη αναστάτωση στις δυνάμεις της περιοχής θα την αναγκάσει να πάρει ξανά το σπαθί της για να αναζητήσει τη λύτρωση και την εκδίκηση.

Τo Blood Origin  είναι το ένα από τα δύο spin-off του Netflix για το Witcher, με το άλλο να έρχεται σε μορφή animation με τίτλο Nightmare Of The Wolf. Θα επικεντρωθεί στην ιστορία του μέντορα του Geralt. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ