Αυτή είναι η πλοκή στο War of the Planet of the Apes

Roxx |

Είμαστε από αυτούς που γουστάραμε πολύ το reboot στο franchise του Πλανήτη των Πιθήκων αφού και οι δύο ταινίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα ήταν εξαιρετικές.

Το τρίτο μέρος βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης των γυρισμάτων και αναμένεται να προβληθούν κάποια πλάνα στην New York Comic Con της επόμενης εβδομάδας.Έτσι, η FOX έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα την πλοκή της ταινίας. Είναι αυτή που ακολουθεί:

Στο War of The Planter of the Apes, την Τρίτη ταινία της σειράς, ο Caesar και οι πίθηκοι του αναγκάζονται να εμπλακούν σε μία θανατηφόρα διαμάχη με έναν στρατό ανθρώπων που έχουν για αρχηγό τους έναν αδίστακτο συνταγματάρχη. Οι πίθηκοι έχουν τεράστιες απώλειες από τη σύγκρουση και ο Caesar παλεύει με τους προσωπικούς τους δαίμονες ξεκινώντας μία μυθική προσπάθεια εκδίκησης. Αυτή η πορεία φέρνει τον Caesar πρόσωπο με πρόσωπο με τον συνταγματάρχη σε μία τελική μάχη που θα κρίνει την τύχη ανθρώπων και πιθήκων αλλά και το μέλλον του πλανήτη.

Μια χαρά μας ακούγεται όλο αυτό αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι το ρόλο του συνταγματάρχη έχει αναλάβει ο Γούντι Χάρελσον.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2017.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ