Αυτή είναι η θρυλική εμφάνιση των Queen που κλείνει το Bohemian Rhapsody

Roxx |

Εδώ και λίγες ημέρες προβάλλεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους το Bohemian Rhapsody, η ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury με τον Ραμί Μαλέκ να δίνει ρέστα στον ομώνυμο ρόλο.

Η κορύφωση της ταινίας έρχεται με μία αναπαράσταση της εμφάνισης του συγκροτήματος στο Live Aid που πραγματοποιήθηκε στο Wembley στις 13 Ιουλίου τους 1985.Η συγκεκριμένη εμφάνιση θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη του συγκροτήματος αλλά και μία από τις καλύτερες όλων των εποχών και να φανταστεί κανείς ότι όταν ο Μπομπ Γκέντολφ τους πρότεινε να παίξουν ήταν διστακτικοί.

Ανέβηκαν στη σκηνή στις 18.41 το απόγευμα και για 21 λεπτά παρέσυραν τους δεκάδες χιλιάδες θεατές παίζοντας τα Bohemian Rhapsody,  Radio Ga Ga,  Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You και We Are The Champions. Λίγο πριν τις δέκα το βράδυ ο Freddie μαζί με τον Brian May ανέβηκαν ξανά στη σκηνή για μία εκτέλεση του Is This The World We Created.  Αυτό που ακολουθεί είναι ολόκληρο το βίντεο της θρυλικής εμφάνισης.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ