Αυτή είναι η σκηνή που αρνήθηκε να γυρίσει για το Office ο Τζον Κρασίνσκι
News

Αυτή είναι η σκηνή που αρνήθηκε να γυρίσει για το Office ο Τζον Κρασίνσκι

Παρά το γεγονός ότι έχει ρίξει αυλαία από το 2013, το Office παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες σειρές, παγκοσμίως και μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει η παίξει η πορεία του στις streaming πλατφόρμες.

Ένα από σημαντικότερα συστατικά επιτυχίας του Office ειδικά στις πρώτες σεζόν, ήταν φυσική η σχέση του Τζιμ με την Παμ (κάτι αντίστοιχο με τον Ρος και της Ρέιτσελ στα Φιλαράκια), αφού η τρομερή χημεία του Τζον Κρασίνσκι με την Τζένα Φίσερ, έκανε το δίδυμο να ξεχωρίζει και το κοινό να περνάει μαζί τους όλα τα στάδια των συναισθημάτων.

Γράφοντας τις σκέψεις του για το Office στο βιβλίο  Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History of The Office, ο Τζον Κρασίνσκι αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή που αρνήθηκε να γυρίσει κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει τελικά το σενάριο.

Πρόκειται για μία σκηνή σε επεισόδιο της 8η σεζόν που τον ήθελε να απατά την Παμ με την αντικαταστάτρια της όσο καιρό έλειπε από το γραφείο με άδεια μητρότητας.

«Αυτή ήταν η μοναδική φορά που θυμάμαι να αντιδρώ. Είπα πράγματα που δεν περίμενα ποτέ ότι θα πω, όπως δεν θα γυρίσω αυτή τη σκηνή και άλλα τέτοια» τονίζει ο Κρασίνσκι και λέει ότι εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στον showrunner, Greg Daniels.

«Πίστευα ότι υπάρχει ένα όριο στο τι θα παρουσιάσουμε στο κοινό μας. Ήταν πολύ αφοσιωμένοι και τους είχαμε δείξει μεγάλο σεβασμό. Αλλά μπορεί να υπάρξει μία στιγμή που τραβάς το σχοινί πολύ. Και νομίζω ότι αν έδειχνες τον Τζιμ να απατά την Παμ, δεν θα επέστρεφαν».

Όλες οι σεζόν του Office είναι τώρα διαθέσιμες στο Netflix.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: