Αυτή είναι ολόκληρη η νέα Suicide Squad

Roxx |

Αν όλα πάνε καλά το νέο Suicide Squad θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Αύγουστο που μας έρχεται, αν και έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ακόμα και όταν μιλάμε για τόσους μήνες μετά. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα έχει ισιώσει.

O James Gunn στο διάστημα της προσωρινής -όπως αποδείχθηκε- απόλυσης του από τη Disney, μετακόμισε στη DC και αποφάσισε να ασχοληθεί με μία νέα εκδοχή της Suicide Squad που δεν είναι ακριβώς σίκουελ αλλά ούτε και ολικό reboot , αφού θα δούμε αρκετούς πρόσωπα γνωστά από την ταινία του 2016.

Στη DC Fandome του Αυγούστου πήραμε μία πρώτη γεύση από τους χαρακτήρες ενώ είδαμε και ένα backstage βίντεο, ενώ τώρα το περιοδικό Empire φέρνει αποκλειστικά στις σελίδες του το καστ και τον δημιουργό της ταινίας. Αυτά που ακολουθούν είναι τα δύο εξώφυλλα του περιοδικού και φυσικά οταν θα κυκλοφορήσει επίσημα θα έχουμε περισσότερα με τις δηλώσεις του.

Αυτό είναι το καστ και οι χαρακτήρες που υποδύονται:

Viola Davis-Amanda Waller while
Joel Kinnaman – Colonel Rick Flag
Michael Rooker – Savant
Flula Borg – Javelin
Margot Robbie – Harley Quinn
David Dastmalchian – Polka Dot Man
Daniela Melchior – Ratchatcher
Idris Elba – Bloodsport
Steve Agee – King Shark
Mayling Ng  – Mongal
Peter Capaldi – Thinker
Alice Braga – Sol Soria
Pete Davidson – Blackguard
Nathan Fillion – TDK
Sean Gunn-Weasel
Jai Courtney – Captain Boomerang
John Cena – Peacemaker

Θυμίζουμε, ότι πριν την πρεμιέρα της ταινίας η DC θα παρουσιάσει ένα spin-off που θα προβληθεί στο HBO Max. Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα επικεντρώνεται στον Peacemaker του John Cena και το πως οδηγείται στα γεγονότα της ταινίας.

Ο James Gunn θα γράψει το σενάριο για όλα τα επεισόδια και αναμένεται να σκηνοθετήσει αρκετά από αυτά, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021, πριν αρχίσει ο σκηνοθέτης να ασχολείται με το επόμενο Guardians of the Galaxy.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ