Αυτή είναι η νέα μεγάλη σειρά του Netflix

Roxx |

Μας είχε κινήσει την περιέργεια από τότε που είχαμε μάθει τους συντελεστές και είχαμε δει τις πρώτες εικόνες.

Το Maniac κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου και έχει την υπογραφή του Cary Fukunaga (True Detective) ενώ πρωταγωνιστούν ο Τζόνα Χιλ και η Έμα Στόουν.Τους βλέπουμε να λαμβάνουν μέρος σε ενα ψυχικό πείραμα που στόχο έχει να ελέγξει το μυαλό, αλλά φυσικά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά. Η σειρά θα αποτελείται μόνο από έναν κύκλο και το πρώτο trailer μας βάζει στο κλίμα. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή του Netflix:

Σε έναν κόσμο που μοιάζει με τον δικό μας, σε μια εποχή παρόμοια με τη δική μας, η σειρά «Μανιακός» αφηγείται τις ιστορίες της Άννι Λάντσμπεργκ (Εμμα Στόουν) και του Όουεν Μίλγκριμ (Τζόνα Χιλ), δύο αγνώστων οι οποίοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αποφασίζουν να συμμετάσχουν σε ένα μυστηριώδες φαρμακευτικό πείραμα. Η Άννι, απογοητευμένη και χωρίς στόχους, έχει πάθει εμμονή με την διαλυμένη σχέση που διατηρεί τόσο με τη μητέρα της όσο και με την αδερφή της.

Ο Όουεν, πέμπτος γιος μιας πλούσιας οικογένειας βιομηχάνων της Νέας Υόρκης, παλεύει όλη του τη ζωή με μια αμφισβητούμενη διάγνωση σχιζοφρένειας. Καθώς η ζωή τους έχει πάρει τη λάθος στροφή, η υπόσχεση για μία νέα, ριζοσπαστική φαρμακευτική αγωγή – δηλαδή μια σειρά από χάπια, τα οποία όπως ισχυρίζεται ο δημιουργός τους Δρ. Τζέιμς Κ. Μαντλερέι (Τζάστιν Θερού) μπορούν να διορθώσουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το μυαλό, είτε αυτό είναι ψυχική ασθένεια είτε ερωτική απογοήτευση – προσελκύει εκείνους αλλά και άλλους δέκα αγνώστους στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Neberdine Pharmaceutical and Biotech για μία τριήμερη δοκιμή φαρμάκων η οποία, όπως τους έχουν διαβεβαιώσει, χωρίς καμία επιπλοκή ή παρενέργεια, θα λύσει όλα τους τα προβλήματα, μια για πάντα.

Δείτε τη σελίδα της σειράς εδώ: netflix.com/maniacΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ