Αυτή είναι η νέα μεγάλη σειρά του ΗΒΟ
News

Αυτή είναι η νέα μεγάλη σειρά του ΗΒΟ

Κατα τη διάρκεια της πρεμιέρας της 2ης σεζόν του Westworld προβλήθηκε το πρώτο trailer για το Sharp Objects.

H πολυαναμενόμενη σειρά με την Έιμι Άνταμς στο πρωταγωνιστικό ρόλο, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jean-Marc Vallée (Big Little Lies, Dallas Buyers Club).

To Sharp Object βασίζεται στο ομώνυμο πρώτο βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν που να θυμίζουμε ότι είχε γράψει και το Gone Girl που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Ντέιβιντ Φίντσερ.

Αυτή που ακολουθεί είναι η σύνοψη του βιβλίου, αμέσως μετά ακολουθεί το trailer ενώ η πρεμιέρα θα γίνει το καλοκαίρι, λογικά μετά το φινάλε του Westworld.

Η Τζίλιαν Φλιν στήνει ένα εντυπωσιακό ψυχολογικό θρίλερ που της χάρισε τα βραβεία CWA Ian Fleming Steel Dagger και CWA New Blood Fiction Dagger καθώς και διθυραμβικές κριτικές.

Εθιστικό ως την τελευταία του σελίδα, παγιδεύει τον αναγνώστη μέσα στο λαβύρινθο των σχέσεων μιας οικογένειας καθώς και το πλέγμα των δεσμών μεταξύ των κατοίκων μιας αμερικανικής επαρχιακής πόλης.

Η πρωταγωνίστριά του Καμίλ Πρίκερ, δημοσιογράφος, επιστρέφει ύστερα από χρόνια στη γενέτειρά της με αφορμή τους φόνους δύο νεαρών κοριτσιών την εξιχνίαση των οποίων καλείται να καλύψει για λογαριασμό της εφημερίδας της. Η επιστροφή της θα την αναγκάσει να έρθει ξανά σε επαφή με την οικογένειά της από την οποία έχει αποξενωθεί και θα ξαναξυπνήσει τις μνήμες της οικογενειακής τραγωδίας που βαραίνουν το παρελθόν της. Παράλληλα η αστυνομική έρευνα που διενεργείται μοιάζει αδιέξοδη και η μόνη λύση για να λυθεί το παζλ των φόνων είναι η κατάδυση της Καμίλ στην προσωπική της κόλαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ