Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα του Corey Taylor εδώ και 13 χρόνια!
News

Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα του Corey Taylor εδώ και 13 χρόνια!

Οι Slipknot επέστρεψαν στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου με μία εμφάνιση στο Rocklahoma Festival και ο Corey Taylor, που πέρασε πρόσφατα κορωνοϊό, έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας τη νέα του μάσκα!

Συνήθως οι αλλαγές γίνονται συνολικά για όλα τα μέλη με κάθε νέο άλμπουμ, αλλά ο Corey είχε προαναγγείλει το νέο σχέδιο από τις αρχές του χρόνου και μάλλον ανυπομονούσε να το παρουσιάσει.

Η νέα μάσκα αντλεί έμπνευση από την ταινία Nightbreed του 1990 και είναι η σίγουρα η καλύτερη που έχει βάλει ο Corey από το All Hope is Gone και μετά, αφού η αλήθεια είναι πως οι δύο τελευταίες και ειδικά αυτή του We are not You Kind δεν μας είχαν τρελάνει κιόλας.

«Η νέα μου μάσκα θα τρομάζει τα παιδιά. Είναι άσχημη και σε κάνει κάνει να νιώθεις άβολα. Φρίκαρε τη γυναίκα μου. Δεν μπορεί να την κοιτάξει και συνήθως της αρέσουν κάτι τέτοια. Μου είπε να πάρω από μπροστά της την εικόνα γιατί την ενοχλούσε» είχε δηλώσει τον Απρίλιο ο Corey για το νέο σχέδιο της μάσκας.

Οι Slipknot θα περιοδεύσουν στην Αμερική το επόμενο διάστημα και ετοιμάζουν παράλληλα και το νέο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει λογικά στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Στην Ελλάδα τους περιμένουμε τον Ιούλιο στο πλαίσιο του Release Athens.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ