Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή της 8ης σεζόν του Walking Dead
News

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή της 8ης σεζόν του Walking Dead

Μπορεί να αργεί ακόμα, αφού θα έρθει στις οθόνες μας στις 22 Οκτωβρίου, όμως το AMC έδωσε στη δημοισιότητα την επίσημη περιγραφή για την 8η σεζόν του Walking Dead.

Αφού κάνει μία ανασκόπηση στα όσα είδαμε στην 7η σεζόν περνάει στα όσα θα δούμε φέτος.

Σε αυτή τη σεζόν ο Ρικ κηρύσσει τον πόλεμο στον Νίγκαν και τις δυνάμεις τους. Οι Saviors είναι περισσότεροι με καλύτερο εξοπολισμό και αδίστακτοί, αλλά ο Ρικ και οι ενωμένες κοινότητες πολεμούν για την προοπτική καλύτερων ημερών. Οι γραμμές της μάχης έχουν τραβηχτεί και οδηγούν σε ξέφρενες στιγμές δράσης.

 Μέχρι σήμερα, η επιβίωση ήταν το επίκεντρο για τον Ρικ και την ομάδα του αλλά αυτό πλέον δεν είναι αρκετό. Πρέπει να παλέψουν για να πάρουν πίσω την ελευθερία του και να επιζήσουν. Για να χτίσουν ξανά. Όπως σε κάθε μάχη θα υπάρχουν απώλειες. Αλλά με τον Ρικ να οδηγεί την Alexandria, τη Μάγκι το Hilltop και τον King Ezekiel το Kingdom, οι μέρες της κυριαρχίας του Νίγκαν μπορεί να φτάνουν στο τέλος τους.

Όχι ότι γίναμε σοφότεροι από τα όσα διαβάσαμε αφού είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές θα φουντώσει από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ