Αυτές είναι οι 25 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς μέσα στο 2019
News

Αυτές είναι οι 25 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς μέσα στο 2019

 Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το 2019 εκτός από το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε θα ρίξει την αυλαία και σε δύο μεγάλες κινηματογραφικές ιστορίες. Η πρώτη είναι φυσικά αυτή των Avengers με το Endgame να αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο της 3ης φάσης του MCU και η δεύτερη το φινάλε της νέας τριλογίας του Star Wars.

Σε ένα κινηματογραφικό περιβάλλον που αλλάζει δραστικά με την είσοδο μεγάλων streaming παικτών (όπως το Netflix) για τον περισσότερο κόσμο η άφιξη στις αίθουσες γίνεται σε συντριπτικό βαθμό για τις ταινίες-event όπως αυτές που προαναφέραμε αλλά και σε ένα σωρό ακόμα που είναι προγραμματισμένες για τη νέα χρονιά.

Έχουμε φυσικά μπόλικα σίκουελ, αλλά και νέες παραγωγές που φιλοδοξούν να πάρουν μερίδιο από την πίτα. Επιλέξαμε, λοιπόν 25 ταινίες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το 2019 και σας τις παρουσιάζουμε.

X-Men: Dark Phoenix

Μετά από πολλές αναβολές το 2019 θα δούμε επιτέλους στους κινηματογράφους το Dark Phoenix και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο ενός από τα καλύτερα storyline των κόμικ. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η ταινία με κάποιο τρόπο να βάλει τις βάσεις για την είσοδο των X-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αφού πλέον η αγορά της Fox από την Disney είναι οριστική.


Chaos Walking

Ο Tom Holland αφήνει στην άκρη τη στολή του Spiderman και η Daisy Ridley βγαίνει από το σύμπαν του Star Wars για να τους δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά του Best Seller με τον ίδιο τίτλο. Σε μία δυστοπική πραγματικότητα όπου όλοι μπορούν να ακούσουν τις σκέψεις, θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν αλλά και να ξεφύγουν από τον Mads Mikkelsen που αποτελεί τη μεγάλη απειλή.


Terminator 6

Μπορεί το Genisys να πέρασε και να μην ακούμπησε όμως δεν μπορούμε να μην δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία στο franchise τώρα που η Λίντα Χάμιλτον επιστρέφει επιτέλους στο ρόλο της Σάρα Κόνορ.


Shazam!

Η DC και η Warner έχουν κάνει μία στροφή σε πιο «χαρωπό» περιεχόμενο, έτσι μετά τον Aquaman που τα πήγε πολύ καλά, σειρά παίρνει ο Shazam. Πρωταγωνιστεί ο Zachary Levi και η πλοκή φέρνει έναν 14χρονο πιτσιρικά να αποκτά τις δυνάμεις του μετά από μία συνάντηση με έναν μάγο 3.000 ετών!


John Wick 3: Parabellum

Ίσως το πιο επιτυχημένο νέο franchise των τελευταίων ετών, φέρνει τον Κιάνου Ριβς επικηρυγμένο από το συνδικάτο των εκτελεστών που τον κυνηγούν χωρίς έλεος. Μαζί με τον Κιάνου είναι οι  Λόρενς Φίσμπερν, ο Ίαν ΜακΣέιν και Λανς Ρίντινκ ενώ όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο σκηνοθέτης, Chad Stahelski, η ταινία περιλαμβάνει άλογα, σκυλιά, γάτες, ένα γεράκι, μερικά περιστέρια, μία καταδίωξη με μοτοσυκλέτα, μία καταδίωξη με αυτοκίνητο, καραμπίνες και νίντζα


Godzilla: King Of The Monsters

O κόσμος βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο και οι μόνοι που μπορούν να τον σώσουν από τη μεγάλη καταστροφή είναι ο Godzilla και η παρέα του που αποτελείται από τους King Ghidorah, Mothra και Rodan από τους οποίους βλέπουμε μερικές πρώτες εικόνες. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Millie Bobby Brown του Stranger Things.


Men In Black International

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το Thor: Ragnarok, ο Κρις Χέμσγουορθ και η Τέσα Τόμσον εμφανίζονται ξανά μαζί στο reboot των Men In Black. Το Men in Black: International κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο και μας μεταφέρει στην υπηρεσία του Λονδίνου όπου και εκεί τα έχουν τα θεματάκια τους με τους εξωγήινους.


Pet Sematary

Είναι ένα ξέφωτο, όπου γενιές και γενιές αθώων παιδιών θάβουν τα πεθαμένα ζωάκια τους. Θα ’πρεπε να αποπνέει απλώς μια γαλήνια μελαγχολία. Αλλά όχι. Σ’ αυτό το ξέφωτο παραμονεύει η φρίκη. Μια φρίκη πιο αποτρόπαια κι από τον ίδιο το θάνατο -κι ακόμα πιο ισχυρή… Αυτή είναι η περιγραφή για το Pet Sematary, το βιβλίο του Stephen King που μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη.


Rocketman

Μετά την τεράστια επιτυχία του Bohemian Rhapsody, έρχεται άλλη μία μουσική βιογραφία. Αυτή τη φορά για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του Έλτον Τζον που έχει δώσει τη συγκατάθεση του στους δημιουργούς να τα πουν όλα! «Η ταινία θα σας αφήσει με το σαγόνι στο πάτωμα» υπόσχεται ο παραγωγός Matthew Vaughn (Kingsman).


Hobbs & Shaw

Ο Rock και Jason Statham πρωταγωνιστούν σε αυτό το spin off του Fast and Furious ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Leitch. Με όλη αυτή την ένταση και τη μουρμούρα που υπήρξε στα παρασκήνια του franchise η ταινία μοιάζει με όχημα διαφυγής για τους δύο πρωταγωνιστές.


Once Upon A Time In Hollywood

Η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έχει μαζέψει όλο το Hollywood στο καστ. Και Λεονάρντο Ντι Κάπριο (στον πρώτο του ρόλο εδώ και τρία χρόνια) και Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι και Αλ Πατσίνο. Η ταινία που θα εξελίσσεται το καλοκαίρι του 1969 θα βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019. Σε εκείνη την ημερομηνία συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τα μέλη της «οικογένειας» Μάνσον, μία υπόθεση που θα υπάρχει ως background στην ταινία.


Glass

Ο M. Night Shyamalan’s ενώνει το Unbreakable με το Spilt και φέρνει τον Μπρους Γουίλις ξανά μαζί με τον Σάμιουελ Τζάκσον αλλά και τον Τζέιμς Μακαβόι και τις πολλαπλές του προσωπικότητες.


Hellboy

Το franchise περνάει από reboot και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον David Harbour του Stranger Things. Και μπορεί οι δημιουργοί να είχαν υποσχεθεί μία σκοτεινή με κλίση προς το horror ταινία, όμως το πρώτο trailer μας δείχνει πιο πολύ χαβαλέ.


Joker

Ο Joaquin Phoenix πρωταγωνιστεί σε μία ταινία που έχουμε τεράστια περιέργεια να δούμε.  Θα μεταφερθούμε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 έξω από τα υπάρχοντα δεδομένα του κινηματογραφικούς σύμπαντος της DC για ένα πρότζεκτ που ελάχιστη σχέση θα έχει με το super-hero είδος. Πουλάμε και την ψυχή μας στον διάολο (ξανά) για να είναι καλή.


Captain Marvel

Ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει βάλει η Marvel τα τελευταία χρόνια, αφού η Μπρι Λάρσον αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα υπόλοιπα χρόνια στις εξελίξεις του MCU. Θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά τον χαρακτήρας της Captain Marvel που λίγο αργότερα θα έχει εμπλοκή και στο Endgame των Avengers.


Star Wars Episode IX

Το μεγάλο κλείσιμο της τριλογίας που αναμένεται να βάλει οριστικό τέλος στην ιστορία των Skywalkers. O JJ Abrams μπαίνει ξανά στο τιμόνι και μένει να δούμε αν θα επιχειρήσει να αντιστρέψει κάποιες από τις εξελίξεις του Last Jedi που έφεραν μεγάλες αντιδράσεις από μερίδα φανατικών της σειράς (υπερβολικές σε μεγάλο βαθμό).


Ad Astra

Ο Μπραντ Πιτ ψάχνει τα ίχνη του πατέρα του (Τόμι Λι Τζόουνς) στο ηλιακό σύστημα μετά την εξαφάνιση του πολλές δεκαετίες πριν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στον Ποσειδώνα. Ο James Gray (Lost City of Z) που σκηνοθετεί έχει υποσχεθεί την πιο ρεαλιστική απεικόνιση διαστημικού ταξιδιού που έχουμε δει σε ταινία.


Lucy In The Sky

Ο  Noah Hawley δημιουργός του τηλεοπτικού Fargo αλλά και του Legion σκηνοθετεί την Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο μίας γυναίκας που έχει περάσει πάρα πολλά χρόνια σε διαστημικές αποστολές. Όταν επιστρέφει στη γη δεν νιώθει και τόσο άνετα και η πρώτη σχέση που κάνει δεν την βοηθάει και τόσο.


Avengers: Endgame

Ένα χρόνο μετά το μακελειό που προκάλεσε ο Thanos εξαφανίζοντας τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος, οι εναπομείναντες Avengers θα κάνουν μία απέλπιδα προσπάθεια να αντιστρέψουν την κατάσταση. Υπάρχει φυσικά τεράστια μυστικότητα για την πλοκή ενώ και το πρώτο trailer δεν αφήνει να εννοηθεί απολύτως τίποτα! Και καλά κάνει βέβαια…


IT: Chapter Two

27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας οι πρωταγωνιστές, ως ενήλικοι πλέον, επιστρέφουν στο Ντέρι για την τελική μάχη με τον Pennywise! Οι πιτσιρικάδες θα κάνουν φυσικά την εμφάνιση τους σε φλάσμπακ και ο Άντι Μουσιέτι έχει μπροστά του το μεγάλο στοίχημα να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα επίπεδα της πρώτης ταινίας που γνώρισε τεράστια επιτυχία.


Spider Man: Far From Home

Χωρίς να έχουμε δει ακόμα το trailer, αλλά και το Endgame των Avengers δεν έχουμε ιδέα για το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία του Spider Man αφού ο χαρακτήρας έγινε στάχτη στο Infinity War. Προφανώς και με κάποιο τρόπο θα επιστρέψει ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη ταινία στην 4η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.


The Irishman

O Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί την ταινία του Netflix, ενώ βλέπουμε ξανά μαζί τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Αλ Πατσίνο. Δίπλα τους οι Τζο Πέσι, Χάρβεϊ Καϊτέλ και πολλοί ακόμα. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο!


The New Mutants

Η δεύτερη ταινία της Fox μετά το Dark Phoenix που είχε πολλές αναβολές στην πρεμιέρα της και ίσως αυτό να οφείλεται στη συμφωνία με τη Disney. Ένας από τους λόγους της καθυστέρησης πάντως ήταν ότι οι δημιουργοί ήθελαν να την κάνουν ακόμα πιο τρομακτική.


Zombieland 2

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν (όλοι) στους ρόλους τους για να μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο που τα ζόμπι έχουν εξελιχθεί…


Us

O Jordan Peele μετά την τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία του Get Out παρουσιάζει τη δεύτερη ταινία, όπου ο χειρότερος εφιάλτης και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος εχθρός των πρωταγωνιστών είναι οι… ίδιοι! Το πρώτο trailer μας έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ