Το αφεντικό του Walking Dead υπόσχεται ότι η σειρά θα μπει κατευθείαν στο ζουμί την επόμενη σεζόν
News

Το αφεντικό του Walking Dead υπόσχεται ότι η σειρά θα μπει κατευθείαν στο ζουμί την επόμενη σεζόν

Η έβδομη σεζόν του Walking Dead που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν μία δύσκολη υπόθεση. Μετά την πρεμιέρα που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της πάνω στους τηλεθεατές με τον θάνατο του Γκλεν και του Άμπρααμ τα πάντα πήραν γρήγορα την κάτω βόλτα και όσο και να βελτιώθηκαν τα πράγματα στη συνέχεια μία πικρή γεύση μας μένει όπως και να το κάνουμε.

Ακολουθούν spoiler για το φινάλε της 7ης σεζόν

Στο φινάλε λοιπόν είδαμε την Αλεξάνδρεια, το Χιλτοπ και το Βασίλειο να υψώνουν για πρώτη φορά το ανάστημα τους στον Νίγκαν και αναγκάζουν τους Saviors σε άτακτη υποχώρηση.
Όπως είδαμε όμως ο Nίγκαν συγκέντρωσε ήδη τις δυνάμεις του για φουλ επίθεση.

Σύμφωνα με τον showrunner, Scott M. Gimple, όταν η σειρά επιστρέψει θα μπει κατευθείαν στη μεγάλη μάχη χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο.

«Θα είναι πολύ έντονο και συναισθηματικό με ένα διαφορετικό τρόπο. Θα έλεγα ότι ο Ρικ και η ομάδα του προέρχονται από μία νίκη, παρά το γεγονός ότι έχασαν τη Σάσα –που ήταν όμως μεγάλο μέρος αυτή της νίκης- δεν ήταν θύμα, ήταν αρχηγός με τον δικό της τρόπο. Δεν είναι όμως η ώρα για να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Είναι ώρα να πολεμήσουν για έναν ιερό σκοπό. Λόγω της κατάστασης ο ρυθμός της 8ης σεζόν θα είναι πολύ πιο γρήγορος».

Η 8η σεζόν του Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα με το 100ο επεισόδιo της σειράς τον Οκτώβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ