Το αφεντικό της Marvel διαψεύδει την επιστροφή του Captain America
News

Το αφεντικό της Marvel διαψεύδει την επιστροφή του Captain America

Πριν από δύο μήνες είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, δημοσίευμα του Deadline που έλεγε ότι ο Κρις Έβανς είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο σύμπαν της Marvel,  στο ρόλο του Captain America, δύο χρόνια μετά το Endgame που έβαλε οριστικά τέλος στην ιστορία του.

Και σπάνια το Deadline πέφτει έξω, αφού έχει πολύ καλές πηγές. Ο ίδιος ο Κρις Έβανς λίγες ώρες μετά είχε γράψει στο twitter ότι πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο και τώρα ήρθε ο Kevin Feige να διαψεύσει το δημοσίευμα.

«Σπάνια λέω όχι σε κάτι πλέον γιατί να μην βρεθώ προ εκπλήξεως, αλλά αυτή η φήμη διαψεύστηκε γρήγορα από τον ίδιο» τόνισε το αφεντικό της Marvel μιλώντας στο EW για το The Falcon and the Winter Soldier.

Θυμίζουμε ότι στο Falcon and the Winter Soldier που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο Disney Plus, ο Sam Wilson που έχει πάρει στην κατοχή του την ασπίδα του Captain America, συνεργάζεται με τον Bucky Barnes (Winter Soldier) σε μία περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Flag Smashers.

Προς το παρόν λοιπόν μάλλον θα πρέπει να κατεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών για επανεμφάνιση του Κρις Έβανς στο άμεσο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ