Το αφεντικό της Marvel αποκάλυψε τον πρωταγωνιστή του Eternals
News

Το αφεντικό της Marvel αποκάλυψε τον πρωταγωνιστή του Eternals

To καστ για το Eternals της Marvel περιλαμβάνει πολλά και μεγάλα ονόματα, με την Αντζελινα Τζολί, τη Σάλμα Χάγιεκ αλλά και τους Ρίτσαρντ Μάντεν και Κιτ Χάριγκτον του Game of Thrones.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε το αν υπάρχει κεντρικός πρωταγωνιστής σε αυτή την μεγάλη ιστορία, αλλά ο Kevin Feige φρόντισε να μας τα ξεκαθαρίσει όλα.  Το αφεντικό της Marvel μίλησε για τη συνεργασία με τη Chloé Zhao που κέρδισε το όσκαρ σκηνοθεσίας για το Nomadland και σκηνοθέτησε και το Eternals.

Όπως είπε η συμβολή της στο τρόπο των γυρισμάτων ήταν καθοριστική, αφού ήθελε να χρησιμοποιήσει περισσότερα πρακτικά εφέ και φυσικές τοποθεσίες και να μην εστιάσει τόσο πολύ στο CGI, ενώ είχε σημαντικό λόγο και στο κάστινγκ. Από εκείνο το σημείο της συνέντευξης του στο Variety μάθαμε και το ποιος θεωρείται πρωταγωνιστής της ταινίας. Και όχι δεν είναι ένα από τα ονόματα που αναφέραμε πιο πάνω.

«Υπήρχαν κάποιοι χαρακτήρες που αλλάξαμε από άντρες  σε άντρες, και ξέραμε πως θα τους τροποποιήσουμε σε σχέση με τα κόμικ. Αλλά στη συνέχεια έπρεπε να δούμε το κάστινγκ. Η Sersi για παράδειγμα -που αν υπάρχει πρωταγωνιστής στην ταινία είναι η Sersi της Gemma Chan- εξετάσαμε πολλές ηθοποιούς για το ρόλο. Και καταλήξαμε ότι η Gemma είναι η κατάλληλη. Και το απέδειξε με τη συμμετοχή στην ταινία κάτι που θα δείτε στο τελικό αποτέλεσμα».

H 38χρονη Gemma Chan είναι γνωστή από τις συμμετοχές της στα Crazy Rich Asians και Humans. Το Eternals της Marvel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο και λογικά μέσα στον Μάιο θα δούμε και το πρώτο trailer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ