Άδοξα τερματίστηκε καριέρα νεαρού τραγουδιστή μέταλ που εθεάθη να χαμογελάει
News

Άδοξα τερματίστηκε καριέρα νεαρού τραγουδιστή μέταλ που εθεάθη να χαμογελάει

Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στο giros.gr, μας άρεσε και σας το μεταφέρουμε.  

Ο “Inferth Goatrduk”, κατά κόσμον Στέφανος Ποτουρίδης υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα βάζοντας πρόωρο τέλος στην καριέρα του ως τραγουδιστής.

Ο -πρώην πλέον- τραγουδιστής της πολλά υποσχόμενης gothic black metal μπάντας από το Παλαιό Φάληρο, Eternal Falirum (αυτοχαρακτηρίζονται ως πιο μελαγχολικοί από Anathema, πιο σπαρακτικοί από Moonspell, πιο αργοί από Type O Negative και πιο καζανάκι από Burzum), πρέπει να βρει κάποιο νέο τομέα ενασχόλησης.

Ο Στέφανος, άρρωστος οπαδός του Παναθηναϊκού, εθεάθη σε καφετέρια να χαμογελάει μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Champions League. Έκπληκτοι θαμώνες που δεν τον είχαν ξαναδεί σε αυτή τη κατάσταση, απαθανάτισαν την στιγμή και σύντομα η φωτογραφία του χαμογελαστού frontman έκανε το γύρο του διαδικτύου βάζοντας ταφόπλακα στη καριέρα του.

Μάταια προσπάθησε να πείσει το κοινό του πως το χαμόγελο ήταν ειρωνικό γι’ αυτούς που χαμογελούσαν κανονικά και μια μορφή dissαρίσματος για τους haters, ενώ διαβεβαίωσε πως δεν έχει χαμογελάσει ποτέ κανονικά στη ζωή του και πως είναι ικανός ακόμη και να σπάσει το ρεκόρ του Πάμπλο Γκαρσία.

Το κοινό δεν πείστηκε και μέσα σε λιγότερο από μισή μέρα έχασε τη πλειοψηφία των φίλων του στο Facebook. Ανάλογη ήταν και η κατάσταση στη σελίδα των Eternal Falirum, μέχρι που βγήκε ανακοίνωση πως το συγκρότημα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση τραγουδιστή.

Ο μάνατζερ του γκρουπ διεμήνυσε στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος πως θα πρέπει να ξεχάσουν τον Inferth Goatrduk και ψάξουν άλλον τραγουδιστή. “Για όλους υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία, εκτός από τους χαμογελαστούς gothic black metalheads.” Εκνευρισμένος φανερά ο μάνατζερ για το λάθος του τραγουδιστή, δήλωσε: “Κανείς δεν επιθυμεί να ακούει σκοτεινή μουσική και μακάβριους στίχους με τραγουδιστή κάποιον χαμογελαστό τύπο.

Σκοπός μας είναι να διατυμπανίζουμε την ματαιότητα της ζωής, να εκφράζουμε την οργή αλλά και την απάθεια μας γι’ αυτά που έχουν συμβεί, γι αυτά που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί και γι’ αυτά που θα συμβούν. Ο Goatrduk είναι fake και λυπάμαι που έχασα τόσο χρόνο μαζί του. Ήρθε η ώρα να πετάξει τα μαύρα μπλουζάκια και τα κολλητά τζιν και να ζήσει χαμογελαστός τη ζωή του σαν όλους τους losers.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ