To αδιανόητο ποσό που πήρε ο Iron Man για το Infinity War των Avengers
News

To αδιανόητο ποσό που πήρε ο Iron Man για το Infinity War των Avengers

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To Endgame των Avengers προβάλλεται εδώ και μία εβδομάδα στους κινηματογράφους και καταγράφει τρελά ρεκόρ στα ταμεία, αφού έχει ήδη φτάσει το 1,5 δισεκατομμύριο εισπράξεων παγκοσμίως.

Και με αυτές τις επιδόσεις είναι λογικό και οι αμοιβές των πρωταγωνιστών να κινούνται σε δυσθεώρητα επίπεδα. Όπως αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του το THR, ο πιο ακριβοπληρωμένος από όλους είναι ο φυσικά ο Rοbert Downey JR.  που συμφώνησε πριν από αρκετά χρόνια με τον Kevin Feige η αμοιβή του να υπολογίζεται με ποσοστά από τις ταινίας των Avengers.

Και κάπως έτσι μόνο από το Infinity War που ξεπέρασε τα δύο δισεκατομμύρια στο Box Office, εισέπραξε το απίστευτο ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ για τρεις ημέρες φυρισμάτων στο Homecoming του Spider Man πήρε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υπόλοιπες αμοιβές αν και σε χαμηλότερα επίπεδα παραμένουν εντυπωσιακές, αφού ο Κρις Χέμσγουορθ και ο Κρις Εβανς διαπραγματεύτηκαν και πήραν αμοιβές από 15 έως εκατομμύρια δολάρια για τα δύο τελευταία Avengers (Infinity War και Endgame), ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει συμφωνήσει στα 20 εκατομμύρια ευρώ για την σόλο ταινία της Black Widow.

Τέλος, η Marvel ανεβάζει όλα αυτά τα χρόνια το σημείο που αρχίζει να πληρώνει μπόνους στους ηθοποιούς, έτσι ενώ ξεκίνησε από τα 500 εκατομμύρια για την πρώτη ταινία των Avengers, τώρα έχει φτάσει στο 1,5 δισ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ