Η Adele έπεισε το Spotify να βγάλει το shuffle από τα άλμπουμ
News

Η Adele έπεισε το Spotify να βγάλει το shuffle από τα άλμπουμ

Μπορεί εμείς να γκρινιάζαμε χρόνια, αλλά σιγά μη μας άκουγε το Spotify. Την Adele την ακούει όμως. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε την Παρασκευή το νέο της άλμπουμ, με τίτλο 30, και μετά από αίτημα της, το Spotify έβγαλε από default τη λειτουργία τοy shuffle, που είχε πάνω στο κουμπί του play για τα άλμπουμ και έπαιζε τα τραγούδια σε τυχαία σειρά.

«Αυτό ήταν το μόνο αίτημα που είχα από την βιομηχανία μας που συνεχώς αλλάζει. Δεν δημιουργούμε άλμπουμ με τόσο μεγάλη φροντίδα και σκέψη για το tracklisting χωρίς λόγο. Η τέχνη μας λέει μία ιστορία και πρέπει να ακούγεται με τον τρόπο που θέλαμε. Σε ευχαριστώ Spotify που άκουσες» ανέφερε στο twitter η Adele.

Να τονίσουμε ότι η αυτόματη λειτουργία του shuffle έφυγε μόνο από τους επί πληρωμή χρήστες, αλλά και αυτοί μπορούν αν θέλουν να την ενεργοποιήσουν ξανά.

Το νέο άλμπουμ της Adele σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο streaming και μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες που θα κλείσει η πρώτη εβδομάδα των πωλήσεων, αφού δεδομένα θα είναι η πιο εμπορική κυκλοφορία της χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: