Οι AC/DC προσπάθησαν να... πιάσουν το τέρας του Λοχ Νες
News

Οι AC/DC προσπάθησαν να… πιάσουν το τέρας του Λοχ Νες

Το τέρας του Λοχ Νες είναι ο… μυθικός κάτοικος της λίμνης Νες στη βόρεια Σκωτία, με τις αναφορές για την ύπαρξη του να φτάνουν πίσω στον 6ο αιώνα, αλλά φυσικά αυτό δεν έχει αποδειχθεί ποτέ.

Ανάμεσα στους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει να το εντοπίσουν, είναι και οι AC/DC, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο Brian Johnson σε συνέντευξη του στο NME. O τραγουδιστής της μπάντας διηγήθηκε την ιστορία που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο ίδιος μαζί με τον μακαρίτη τον Malcolm Young και τις γυναίκες τους αποφάσισαν να πάνε στη λίμνη και να… αναγκάσουν το τέρας να κάνει την εμφάνιση του.

Φυσικά η όλη υπόθεση περιλαμβάνει μπόλικο αλκόολ. «Στον Malcolm άρεσαν πολύ τα πυροτεχνήματα και είχε μαζί του ένα κουτί. Ένα βράδυ μέναμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στη λίμνη. O Mal είπε ‘πάμε να βρούμε το τέρας. Έχω πυροτεχνήματα μαζί μου και μπορεί να το δελεάσουμε’».

Δεν χρειάζεται πάντως να σας πούμε αν η αποστολή τους στέφθηκε με επιτυχία. Το τέρας παραμένει άφαντο. «Έτσι, βρεθήκαμε εκεί με τα πόδια στο νερό μέχρι το γόνατο και είχαμε παγώσει. Ο Mal κρατούσε το ποτό στο ένα χέρι και τα πυροτεχνήματα στο άλλο. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τα ανάψει. Μέχρι να επιστρέψουμε στις γυναίκες μας είμασταν μούσκεμα και γεμάτοι λάσπες. Τι βραδυ και αυτό!»

Το νέο άλμπουμ των AC/DC με τίτλο Power Up κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου και αυτό που ακολουθεί είναι το βίντεο για το Shot in the Dark.

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι ειδήσεις εδώ

Αυτή είναι η κομμένη σκηνή από το Borat που κινδύνευσε η ζωή του!

Midnight Sky: Αυτό είναι το trailer για την εντυπωσιακή νέα ταινία του Netflix

Ο Oscar Isaac πρωταγωνιστής στο Moon Knight της Marvel

Netflix-Νοέμβριος 2020: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Ακολουθήστε το Roxx στο Facebook

Βρείτε μας στο Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: