Ο JJ Abrams αποκάλυψε αυτό που ήθελε να πει ο Finn στη Rey στο Rise of Skywalker

Roxx |

To Rise of Skywalker του Star Wars έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και οι επιδόσεις του στο box office αν και υψηλές, σίγουρα δεν ήταν αυτές που θα ήθελε η Disney για την τελευταία ταινία της τριλογίας.

Όπως είναι φυσικό, η κουβέντα για την εξέλιξη της ταινίας και τα στοιχεία της πλοκής είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ υπάρχουν και θεματάκια που δεν απαντήθηκαν στην ταινία. Προσοχή ακολουθούν spoilers. Στο πρώτο μέρος της ταινίας οι πρωταγωνιστές νομίζουν ότι έχει φτάσει το τέλος τους, όταν τους καταπίνει το κινούμενο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο Finn λέει στη Rey ότι δεν πρόλαβε να της πει κάτι.

Και ενώ το μυαλό των περισσότερων πάει σε μία πιθανή εξομολόγηση του έρωτα του για αυτήν, σύμφωνα με τον JJ Abrams η πραγματικότητα είναι διαφορετική.  Αν και δεν ειπώθηκε ποτέ στην ταινία, ο σκηνοθέτης της αποκαλύπτει ότι ο Finn ήθελε να πει στη Rey πως νιώθει τη δύναμη. Κάτι που στηρίζεται και από μία ατάκα του στη συνέχεια όταν λέει αρκετές φορές ότι νιώθει την Rey να κινδυνεύει.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ