98% έτοιμο το νέο άλμπουμ των Slipknot λέει ο Corey Taylor
News

98% έτοιμο το νέο άλμπουμ των Slipknot λέει ο Corey Taylor

Ευχάριστα νέα για όλους του οπαδούς των Slipknot είχε να μεταφέρει ο Corey Taylor μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Full Metal Jackie.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος τόνισε ότι το νέο άλμπουμ είναι έτοιμο κατά 98% και αυτές τις ημέρες θα ακούσει το τελικό αποτέλεσμα για να δει αν χρειάζονται προσθήκες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η μίξη και οι ανακοινώσεις.

«Θα υπάρξουν μεγάλες ανακοινώσεις σύντομα. Μεγάλα πράγματα για να ακούσετε σύντομα. Το πλάνο είναι κάνουμε τον κόσμο να χάσει το μυαλό του με αργά αλλά σταθερά βήματα ακούγοντας τα πράγματα που θα δίνουμε στη δημοσιότητα».

Να θυμίσουμε ότι αυτό το άλμπουμ είναι το πρώτο μετά τον θάνατο του Paul Grey το 2010 αλλά και την απομάκρυνση του Joey Jordison στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

«Φτιάχνουμε ένα άλμπουμ που δεν είναι απλά αντανάκλαση της στιγμής. Υπάρχει κάτι πολύ ζωτικό σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Προσπαθούμε να πούμε την ιστορία μίας μπάντας που έφτασε μέχρι την κόλαση και είναι ακόμα εδώ».

Ας ελπίσουμε λοιπόν, αρχικά να ακούσουμε κάτι σύντομα και μάλιστα κάτι που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργεί ο Corey Taylor.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ