90 λεπτά σε στοιχειωμένο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας!
News

90 λεπτά σε στοιχειωμένο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας!

Για να κερδίσεις τους φόβους σου πρέπει πρώτα να τους ανακαλύψεις. Δοκίμασε τον εαυτό σου σε ένα σπίτι διαδραστικής απόδρασης, που η αδρεναλίνη δεν πρόκειται να πέσει για 90 λεπτά. Ζήτα από τη λογική σου να κερδίσει την πίεση λύσε τους γρίφους και διαχειρίσου τον φόβο σε ένα μέρος που μέχρι σήμερα τα έχει καταφέρει μόνο ένα 10χρονο κορίτσι. Η συνεργασία είναι η μόνη λύση και το μυαλό σου το μόνο όπλο.  

Αυτή είναι η περιγραφή του Fear of the Dark. Πρόκειται για νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας που προσφέρει εμπειρία περιήγησης σε στοιχειωμένο σπίτι με γρίφους και άλλα τέτοια ωραία.

Πρώτον μας αρέσει το όνομα. Δεύτερον η διάρκεια του είναι 90 λεπτά, την οποία τη λες και χορταστική. Άρα το γουστάρουμε. Βρίσκεται στην οδό Μπουζιάνη 6 στη Δάφνη δίπλα στη στάση του μετρό Αγ. Ιωάννης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: fearofthedark.gr/

Ακολουθεί η υπόθεση:

Ένα κοριτσάκι που εμφανίστηκε οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνισή της και οι γονείς της που ακόμα αγνοούνται. Ένα τεράστιο σπίτι γεμάτο μυστικά και ανεξήγητα φαινόμενα που κρύβει καλά το μυστικό της οικογένειας. Ανήσυχες ψυχές εγκλωβισμένες στον πάνω κόσμο και μεταφυσικές δραστηριότητες που κανένας επιστήμονας ακόμα δεν μπόρεσε να εξηγήσει λογικά. Φόβος σε κάθε γωνία και σε κάθε τοίχο ενός απόκοσμου οικήματος. Δεκάδες «κηνυγοί φαντασμάτων» χάθηκαν ψάχνοντας την αλήθεια σε σκοτεινούς λαβύρινθους και σε μαύρες τρύπες που οδηγούν στο… πουθενά!

Εσύ και η δική σου ομάδα μήπως νιώθετε ότι είστε οι Ghost Hunters που θα βρείτε την λύση;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: