55 νύχτες γύριζαν τη μεγαλύτερη μάχη του Game of Thrones!
News

55 νύχτες γύριζαν τη μεγαλύτερη μάχη του Game of Thrones!

Η μεγαλύτερη σε έκταση μάχη που είχαμε δει μέχρι σήμερα στο Game of Thrones ήταν αυτή στο περίφημο επεισόδιο Battle of the Bastards της έκτης σεζόν που θεωρείται γενικά από τα καλύτερα της σειράς και μάλιστα έχει βραβευθεί και Emmy.

H συγκεκριμένη μάχη χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 30 ημέρες για να γυριστεί έτσι μπορείτε να καταλάβετε το… μέγεθος της είδησης που ακολουθεί.

Όπως έκανε γνωστό ο Jonathan Quinlan, που έχει δουλέψει σε πάνω από 20 επεισόδια της σειράς ως βοηθός σκηνοθέτη μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του Game of Thrones. Η διάρκεια τους ήταν 55 συνεχόμενες νύχτες και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο Quinlan αποδίδει τα εύσημα σε όλο το προσωπικό, λέγοντας ότι ο κόσμος που θα δει το επεισόδιο δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο επίπονη διαδικασία ήταν η ολοκλήρωση του δύσκολου αυτού έργου.

Η συγκεκριμένη μάχη θα εξελίσσεται στο Γουίντερφελ, πιθανότατα με τον στρατό του Night King ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τελική μάχη στο King’s Landing.

H τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ