Το 4ο επεισόδιο του Walking Dead θα είναι τεράστιο
News

Το 4ο επεισόδιο του Walking Dead θα είναι τεράστιο

Σε αντίθεση με την πρεμιέρα που μας άφησε σοκαρισμένους και με έναν κόμπο στο λαιμό μετά τον θάνατο δύο πρωταγωνιστών στα χέρια του Negan, το επεισόδιο του Walking Dead της προηγούμενης Κυριακής ήταν από τα πιο… ανάλαφρα της σειράς με τον Μόργκαν και την Κάρολ να κάνουν τις βόλτες τους στο Kingdom.

Είδαμε επίσης για πρώτη φορά τον Βασιλιά Ezekiel και την τίγρη του, αλλά δεν πήγαμε καθόλου στην Αλεξάνδρεια ούτε στον Negan.

Και ενώ το τρίτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή θα επικεντρωθεί στον Ντάριλ που περνάει τις πρώτες του ώρες ως αιχμάλωτος, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 4ο επεισόδιο για να δούμε ξανά τον Ρικ και τους υπόλοιπους δικούς του.

Τότε θα επιστρέψουμε στην Αλεξάνδρεια για να δούμε το κλίμα μετά τα όσα βάρβαρα συνέβησαν στην πρεμιέρα σε ένα επεισόδιο που θα έχει τον τίτλο Service.

Και όπως ανακοίνωσε το AMC η διάρκεια του θα είναι σχεδόν διπλάσια από τα κανονικά επεισόδια αφού θα αγγίζει τα 90 λεπτά. Αυτή η διάρκεια είναι βέβαια με τις διαφημίσεις στην Αμερική έτσι ο καθαρός χρόνος θα είναι περίπου 70 λεπτά.

Τότε λοιπόν θα δούμε τον Negan να πηγαίνει για πρώτη φορά να μαζέψει τους… φόρους του. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 13 του μήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ