Είναι επίσημο: Ο Bill και ο Ted θα επιστρέψουν 27 χρόνια μετά με την τρίτη ταινία!
News

Είναι επίσημο: Ο Bill και ο Ted θα επιστρέψουν 27 χρόνια μετά με την τρίτη ταινία!

Σχεδόν 30 χρόνια έχουν περάσει από το Bill & Ted’s Excellent Adventure, όπου δύο αργόσχολοι μεταλάδες που είχαν στόχο να γίνουν μεγάλοι rockstars καταλήγουν να κάνουν ταξίδια στο χρόνο και να γνωρίζουν μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας.

Δύο χρόνια μετά ήρθε και το σίκουελ, Bill & Ted’s Bogus Journey, ενώ στη συνέχεια η καριέρα του Κιάνου Ριβς απογειώθηκε και παραμένει σε υψηλά επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια.

Να λοιπόν όμως που οι προσευχές μας εισακούστηκαν έτσι όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο Bill και ο Ted θα επιστρέψουν για μία τρίτη ταινία! Ναι ναι, είναι αλήθεια.

Η ταινία βρίσκεται αυτή την εποχή στο στάδιο του pre-production ενώ αυτή που ακολουθεί είναι η σύνοψη:

Όταν είχαμε συναντήσει για τελευταία φορά τον Bill και τον Ted ήταν δύο έφηβοι ταξιδιώτες του χρόνου που προσπαθούσαν να περάσουν το μάθημα της ιστορίας και να κερδίσουν το battle of the bands. Αν και η προφητεία έλεγε ότι θα σώσουν τον κόσμο με το rock and roll τους, η ηλικία και οι οικογενειακές υποχρεώσεις τους δεν τους άφησαν να ολοκληρώσουν το πεπρωμένο τους. Έγραψαν χιλιάδες τραγούδια αλλά δεν κατάφεραν να γράψουν ένα καλό, πόσο μάλλον το καλύτερο που έχει γραφτεί ποτέ. Με το ύφασμα του χώρου και του χρόνου να καταστρέφεται γύρω τους, ένας επισκέπτης από το μέλλον τους προειδοποιεί ότι μόνο του τραγούδι τους μπορεί να σώσει τη ζωή όπως την ξέρουμε. Με τον χρόνο εναντίον τους και χωρίς καμία απολύτως έμπνευση ξεκινούν ένα ταξίδι στο χρόνο για να βρουν το τραγούδι που θα φτιάξει την κατάσταση στον κόσμο και θα φέρει ξανά αρμονία στο σύμπαν. Με βοήθεια από τις κόρες τους, ιστορικές φιγούρες και θρύλους της μουσικής θα ανακαλύψουν πολλά περισσότερα από ένα τραγούδι!

Τι να λέμε τώρα; Είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε πως και πως να το δούμε! Μέχρι τότε σας αφήνουμε με μια συμβουλή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ