20.000 στόκοι ζητούν από το Netflix να κόψει σειρά του... Amazon!
News

20.000 στόκοι ζητούν από το Netflix να κόψει σειρά του… Amazon!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Στις μέρες μας η διαμαρτυρία στο internet είναι η μεγαλύτερη μορφή διαμαρτυρίας και ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει μία εκστρατεία συλλογής υπογραφών για να σταματήσει κάτι που δεν του αρέσει. Σπάνια βέβαια αυτό έχει αποτέλεσμα αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Μία χριστιανική οργάνωση, λοιπόν, αποφάσισε ότι η σειρά Good Omens που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες αποτελεί κακή επιρροή και κάνει mainstream τον σατανισμό διαλύοντας τα… σύνορα που έχει βάλει ο άνθρωπος για να προστατευθεί από τον κακό… διάβολο!

Ξεκίνησαν λοιπόν συλλογή υπογραφών και μάζεψαν πάνω από 20.000 ζητώντας από το Netflix να κόψει τη σειρά. Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια; Η σειρά είναι του Amazon και προβάλλεται από το Prime Video. Κάτι που δείχνει ότι τόσες χιλιάδες άνθρωποι δεν είχαν πραγματικά ιδέα για αυτό που ζητούσαν να κοπεί. Ήθελαν απλά να κοπεί γιατί… έτσι!

Το Good Omens βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Neil Gaiman και του Terry Pratchett που κυκλοφόρησε το 1990 και είναι μια σάτιρα που ετοιμάζει την ανθρωπότητα για την αποκάλυψη. Τα βιβλικά γεγονότα προσπαθούν να σταματήσουν ένας άγγελος και ένας δαίμονας που ζουν στη γη και τους αρέσει έτσι δεν θέλουν να τη δουν να καταστρέφεται.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τον Guardian η εκστρατεία συλλογής υπογραφών από την οργάνωση Return to Order σταμάτησε, αφού μάλλον κατάλαβαν το λάθος τους.

Το θέμα αντιμετώπισαν με χιούμορ τόσο το Amazon όσο και ο Neil Gaiman.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ