12 τραγούδια είχαν ετοιμάσει οι System of a Down χωρίς τον Serj Tankian
News

12 τραγούδια είχαν ετοιμάσει οι System of a Down χωρίς τον Serj Tankian

Την τελευταία διετία έχει ξεκάθαρο, ότι είναι πολύ δύσκολο να δούμε νέο άλμπουμ από τους System of a Down λόγω της διαφωνίας ανάμεσα στον Daron Malakian και τον Serj Tankian για το πως θα φτιαχτεί αυτό το άλμπουμ. Το συγκρότημα κάνει κανονικά ζωντανές εμφανίσεις και όλοι λένε ότι τα πράγματα είναι μια χαρά μεταξύ τους, όμως όταν η κουβέντα πάει στο στούντιο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο John Dolmayan ετοιμάζεται αυτή την εποχή να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με διασκευές και πολλούς καλεσμένους (ανάμεσα τους και ο Serj) και στο πλαίσιο της προώθησης αυτής της δουλειάς μίλησε στο Altpress.

Φυσικά η κουβέντα πήγε στους System και στο αν είμαστε πιο κοντά αυτή την εποχή σε ένα νέο άλμπουμ. Η απάντηση του ντράμερ δεν προσφέρει κανένα περιθώριο για αισιοδοξία.

«Είμαστε πιο μακριά. Για ένα διάστημα μπορείς να πεις ότι ήμασταν κοντά. Εγώ, ο Shavo και ο Daron ήμασταν στο στούντιο, πρέπει να έχουν περάσει 2-3 χρόνια από αυτό. Ετοιμάσαμε τη μουσική για 12 τραγούδια. Ήταν πολύ καλά. Αλλά λόγω εσωτερικών προβλημάτων και διαφωνιών, δεν το βλέπω να συμβαίνει». 

Θυμίζουμε ότι η πρόταση που είχε κάνει ο Serj Tankian ήταν να φέρει αυτός κάποια τραγούδια και ο Daron τα δικά του και να δουλέψουν όλοι πάνω σε αυτά. Από την πλευρά του ο Daron Malakian δεν ήθελε να αλλάξει η προηγούμενη κατάσταση όπου αυτός επέλεγε στο τέλος ποια τραγούδια θα μπουν στα άλμπουμ.

Οι System of a Down έρχονται για μία ακόμα φορά το καλοκαίρι στην Ευρώπη, αλλά όχι στη χώρα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ