To 10ο Street Mode Festival ήταν μεγαλύτερο από ποτέ!
News

To 10ο Street Mode Festival ήταν μεγαλύτερο από ποτέ!

Πιο επιτυχημένο παρά ποτέ παρουσιάστηκε το Street Mode Festival, στην 10η επετειακή διεξαγωγή του, που έλαβε χώρα από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο του ΦΙΞ, στην Θεσσαλονίκη.

To “πολύχρωμο” τετραήμερο περιελάμβανε πάνω από 100 συναυλίες, από όλα τα είδη της μουσικής, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβoλές ντοκιμαντέρ και φυσικά όλες τις δράσεις της street κουλτούρας όπως graffiti, breakdance, parkour, skate κ.α.

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το ΦΙΞ, αποδεικνύοντας πως η φεστιβαλική κουλτούρα στην Ελλάδα αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς. Το Street Mode Festival έδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν επαναπαύεται ποτέ, και ρίχνοντας πανηγυρικά αυλαία το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλη προσμονή για το επόμενο, επιβεβαιώνοντας την φήμη του ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας!

Μέχρι την επομένη φορά, Street Moders!

*** Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες του φεστιβάλ για ακόμη περισσότερο υλικό από τη φετινή διεξαγωγή, όπως και όλες τις προσεχείς ανακοινώσεις:

Website: www.streetmode.gr

Facebook: www.facebook.com/streetmodefestival

Instagram: @street_mode_festival

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ