Οι 1000mods στα Χανιά μαζί με τους Hedvika και The Buchannons
News

Οι 1000mods στα Χανιά μαζί με τους Hedvika και The Buchannons

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Tην Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στον Προμαχώνα San Salvatore στα Χανιά, η Ninja Goat Productions φέρνει κοντά σας 3 μοναδικά συγκροτήματα, μονο για την ευχαρίστηση σας!

Ξεσηκωθείτε, διαδώστε, και ετοιμαστείτε για ένα τρελό ταξίδι με τους αγαπημένους Χιλιομοδίτες (1000mods) που έρχονται για δεύτερη φορά να τιμήσουν τα Χανιά, τους post-rock/metal-αδες Hedvika, και φυσικά τους πολυτεχνίτες και ντόπιους The Buchannons, που πιστεύουμε ότι θα σας ξεσηκώσουν κατάλληλα για την συνέχεια…Φέρτε λοιπόν την όρεξη σας, τα τσιγάρα σας, και όσο για τις μπύρες και τις παρθένες…τις προσφέρουμε εμείς!

EΙΣΟΔΟΣ 5€ W/ BEER!!!

10687036_10202620987639281_8032124001361835295_n

1000Mods :

Οι 1000mods είναι μια psychedelic/heavy rock μπάντα η οποία σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2006 στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Έκτοτε μετράνε πάνω από 150 live σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze, Karma to Burn και άλλα. Η μπάντα επιμένει στο βαρύ και αναλογικό ήχο, στο vintage εξοπλισμό αλλά και στην έντονη σκηνική παρουσία στις συναυλίες, καταφέρνοντας έτσι να έχει δημιουργήσει έναπιστό κοινό.
Στις αρχές του 2007, κυκλοφορούν το πρώτο τους EP Blank Reality σε CD. Δύο χρόνια μετά ακολουθεί το έγχρωμο 7” EP, με τίτλο Liquid Sleep από την SuiSound (CTS Prods), ενώ σε συνεργασία με τους Γερμανούς Wight κυκλοφορούν μία split κασέτα περιορισμένων αντιτύπων.
Τον Οκτώβρη του 2010, έρχεται στην Ελλάδα ο Billy Anderson, παραγωγός θρυλικών άλμπουμτου είδους, ο οποίος αναλαμβάνει την παραγωγή του πρώτου τους δίσκου. Η Malleus Art Rock
Lab επιλέγεται για το artwork και το Super Van Vacation γεννιέται.
Από τον Οκτώβριο του 2011 έως τα τέλη του 2013 οι 1000mods κάνουν δύο ευρωπαϊκές και δύο ελληνικές περιοδείες για την προώθηση του ντεμπούτου άλμπουμ τους Super Van Vacation. Τα highlights είναι η συμμετοχή τους ως special guests στο Up In Smoke 3 και στο Αquamaria
Festival. Επίσης, συμμετέχουν στο Desertfest στο Βερολίνο, ως headliners στο Desertfest Opening Gig (warm up fest) στο Λονδίνο και στο Lake on Fire Festival στην Αυστρία, ενώ τον Ιούλιο του 2013 στο Rockwave Festival στην Αθήνα και στο B’est Fest στο Βουκουρέστι.

Δισκογραφία
Blank Reality (2007 selfreleased)EP,CD
Liquid Sleep (2009 Sui sound /CTS) EP, 7’’
1000mods Vs Wight (2010 FAT & HOLY) Split Tape
Super Van Vacation (2011 Kozmik Artifactz / CTS) 2LP, CD, (2LP reissue 2013 CTS)
Valley Of Sand (2012 The Lab recs ) EP, 12’’
Vultures (2014 The Lab recs) LP, CD

Facebook: https://www.facebook.com/1000mods
Bandcamp: https://1000mods.bandcamp.com/
Youtube: http://www.youtube.com/user/1000modsVan
Twitter: https://twitter.com/1000_mods

1000mods is :
Δάνης | Μπάσο & Φωνητικά
Γιάννης | Κιθάρα
Γιώργος | Κιθάρα
Λάμπρος | Ντραμς

“““““““““““““““““““““““““““““““““““““`

Hedvika :

Οι Hedvika δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2011 στην Αθήνα. Τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος είχαν ήδη και συνεχίζουν να έχουν ενεργή παρουσία στην ακραία underground σκηνή. Με βασικές επιρροές από μπάντες όπως Isis, Neurosis, Rosetta έφτασαν στο σημείο να διαμορφώσουν τη δική τους χροιά, (ένα μείγμα ατμοσφαιρικού sludge με post metal διαθέσεις) μέσα από πολύωρη ενασχόληση και αφοσίωση στο studio . Μετά από ένα χρόνο ολοκληρώθηκε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “The Evidence of Absence” . Ένα concept album που πραγματεύεται μια παραβολική ιστορία μέσα από την προσωποποίηση ενός παράλληλου σύμπαντος. Έπειτα από ένα χρόνο διαδοχικών εμφανίσεων στην Αθήνα μοιραζόμενοι τη σκηνή με πολλές αξιόλογες μπάντες όπως Long Distance Calling, Holy,Allochiria , Hexis,Universe217 κ.α. το 2013 ακολούθησε μια αλλαγή στη σύνθεση της μπάντας με την αποχώρηση του Δημήτρη (μπάσο) και την άφιξη του Κωνσταντίνου. Αυτόν τον καιρό οι Hedvika βρίσκονται στο κατώφλι μιας νέας κυκλοφορίας καθώς παράλληλα δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια.

https://www.facebook.com/pages/Hedvika/134781709931963

Hedvika is:
Dimitris Spoon: Guitars, Vocals
Vasilis: Guitars
Constantine: Bass
Michalis: Drums

“““““““““““““““““““““““““““““““““““““`

The Buchannons :

Οι Buchannons είναιμία Rock ‘n’ Roll μπάντααπόταΧανιά.
Δημιουργήθηκαν τον Απρίλη του 2012 με αρχικό line up τους Θάνο (guitar), Μάνο (guitar, vocs), Γιάννη (bass) και Μιχάλη (drums).
Ένα χρόνο αργότερα, με την άφιξη του Λάμπρου στο μπάσο, οι Buchannons βρήκαν τον μουσικό χαρακτήρα τους και από τότε παράγουν ασταμάτητα
rock ‘n’ roll φασαρία επηρεασμένοι απο έναν αχταρμά Garage, Punk, Reggae, Psycho/Rocka-billy, stoner κ.α.
Η μπάντα μετράει πολυάριθμες εμφανίσεις στην Κρήτη μαζί με συγκροτίματα όπως Αντίδραση, Πανκρεας, Punkofonix, Wish upon a Star, The Callas,
The Fugitives, The Mongoose, Victory Collapse.
Προσεχώς θα κυκλοφορήσει EP – έχετε το νου σας!!!!!

https://www.facebook.com/the.buchannons

The Buchannons is:
Θάνος – παίζω κιθάρα!
Μάνος – εγώ δεν έχω κιθάρα
Λάμπρος – jam the bass out of it
Μιχάλης – τουτουπάτου τουτουπάτου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: