10 θρίλερ που περιμένουμε μέσα στο 2014
Movies and TV

10 θρίλερ που περιμένουμε μέσα στο 2014

Τρόμος, κραυγές, αγωνία, αίμα είναι στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας πράγματα σε ταινίες εδώ στο Rock is Dead.

Κουβέντα για θρίλερ λοιπόν, με τις 10 ταινίες τρόμου που περιμένουμε πως και πως μέσα στη χρόνια που διανύουμε ήδη.

Wolf Creek 2

Ένα από τα καλύτερα θρίλερ της προηγούμενης δεκαετίας επιστρέφει. Ο Mick Taylor είναι ο άνθρωπος που κανένας τουρίστας δεν θα ήθελε να βρει στο δρόμο του.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/s4bqeT5edbs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

 ——————————

The Quiet Ones

Ένας όχι και τόσο συνηθισμένος καθηγητής πανεπιστήμιου οδηγεί μία ομάδα σπουδαστών σε μία σειρά από πειράματα στη βάση ότι τα φαντάσματα δημιουργούνται από την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/1GNyQusclgw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

  ——————————

The Green Inferno

O Eli Roth καταγράφει το ταξίδι μίας ομάδας ακτιβιστών, που χάνονται στη ζούγκλα και πεφτούν στα χέρια μίας φυλής καννίβαλων.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/7y02dGs4V4Y” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

  ——————————

The Sacrament

Η ταινία έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Ti West (The innkeepers, V/H/S/) ενώ στην παραγωγή συναντάμε πάλι τον Eli Roth. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα trailer αλλά έχουν ακουστεί τα καλύτερα λόγια για την ταινία που βρίσκει δύο δημοσιογράφους, σε ένα ταξίδι εκτός Αμερικής, να ψάχνουν τη χαμένη αδερφή του ενός. Τη βρίσκουν σε μία μικρή κοινότητα ανθρώπων που μοιάζει με παράδεισο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που φαίνεται.

the-sacrament1-1024x576

  ——————————

Cooties

Μετά το Maniac ο Ελάιτζα Γουντ συνεχίζει το ταξίδι στον κόσμο του τρόμου. Αυτή τη φορά είναι καθηγητής σε δημοτικό σχολείο, όπου οι μαθητές μεταμορφώνονται σε διψασμένα για αίμα πλάσματα λόγω μιας μυστήριας ασθένειας.

CTS_007685.CR2

  ——————————

The Purge 2

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας, οι παραγωγοί δεν έχασαν χρόνο και έβαλαν αμέσως μπροστά τη δεύτερη. Αυτή τη φορά όμως δεν θα περιοριστούν σε μία μόνο ιστορία αλλά θα βγουν στο δρόμο για να δείξουν τις εικόνες της φρίκης από το καθεστώς της ετήσιας 12ωρης ελεύθερης διάπραξη εγκλημάτων.

the-purge-masks

  ——————————

The Borderlands

Σε στυλ found footage, το Borderlands ακολουθεί μία ομάδα ερευνητών του Βατικανού, σε μια αποστολή στη Βρετανία, με σκοπό να ερευνήσουν τη μεταφυσική δραστηριότητα σε μία ερημική εκκλησία.

BorderlandsFeat

 ——————————

Paranormal Activity 5

Το μεγαλύτερο franchise τρόμου μετά το Saw, επιστρέφει τον Οκτώβριο με μία υπόθεση που κρατέιται μυστική με μόνη πληροφορία μέχρι στιγμής ότι θα συνδέεται με κάποιο τρόπο με το Marked ones (το spin off που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες).

paranormalactivity511192012

  ——————————

Cheap Thrills

Σε αυτή τη μαύρη κωμωδία τρόμου, ο Craig χάνει τη δουλειά του και λίγη ώρα μετά σε ένα μπαρ συναντά έναν παλιό του συμμαθητή με πολύ περίεργες συνήθειες.  Όπως το να δίνει λεφτά για την εκπλήρωση διαφορών, ασήμαντων στην αρχή, πραγμάτων. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα παίρνουν μια πιο διατροφική στροφή.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/BLiWbTn1RpE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

  ——————————

The Woman in Black: Angels of death

H συνέχεια της πιο επιτυχημένης βρετανικής ταινίας τρόμου, φέρνει την υπόθεση 40 χρόνια μετά. Το Eel Marsh House έχει μετατραπεί σε στρατιωτική ψυχιατρική κλινική. Η γυναίκα με τα μαύρα δεν αργεί να ξυπνήσει…

angel-of-death-teaser

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: