Το τέλος των Slayer – Οι τελευταίες στιγμές τους πάνω στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου

Roxx |
Το τέλος των Slayer – Οι τελευταίες στιγμές τους πάνω στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου - Roxx.gr

Από σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο χωρίς Slayer. Το συγκρότημα έπαιξε για τελευταία φορά ζωντανά το βράδυ του Σαββάτου στο Forum του Λος Άντζελες και έτσι έπεσε η αυλαία της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, που κράτησε 18 μήνες και τους έφερε και από τη χώρα μας το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο σε αυτό το αντίο, με το συγκρότημα να κλείνει την εμφάνιση του όπως πάντα με το Angel of Death και στη συνέχεια τα μέλη να αγκαλιάζονται πάνω στη σκηνή. Ναι, ακόμα και ο Araya με τον King είπαν να ρίξουν μια αγκαλιά.

Στο τέλος ο Tom Araya έμεινε μόνος του πάνω στη σκηνή όπως έκανε σε όλες τις στάσεις αυτής της περιοδείας και απευθύνθηκε στον κόσμο για το τελευταίο αντίο. «Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τον χρόνο σας μαζί μας. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και σας ευχαριστώ που τον μοιραστήκατε με εμάς. Θα μου λείψετε παιδιά. Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν μέρος της ζωής μου». Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τέλος της εμφάνισης τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ