Αυτά είναι όλα τα πλάνα της Marvel για το 2021

Roxx |
Αυτά είναι όλα τα πλάνα της Marvel για το 2021 - Roxx.gr

To MCU έχει αρχίσει και ανεβάζει ρυθμούς με το Wandavision να ολοκληρώνεται σε δύο επεισόδια, το Falcon and the Winter Soldier να έρχεται στις 19 Μαρτίου και το Loki να ακολουθεί στις 11 Ιουνίου. To απόγευμα της Τετάρτης ο Kevin Feige μίλησε σε πάνελ της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης και ανέλυσε το πλάνο της Marvel για το επόμενο διάστημα κυρίως στον τομέα του Disney Plus.

To πρώτο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά το Wandavision που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αυτές τις ημέρες. Ο πρόεδρος των Marvel Studios είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πλάνο για δεύτερη σεζόν και πως η συνέχεια της ιστορία θα γίνει στο Multiverse of Madness του Doctor Strange, αφού ξέρουμε ήδη πώς η Ελίζαμπεθ Όλσεν έχει κεντρικό ρόλο στην ταινία. Δεν απέκλεισε πάντως αυτό το ενδεχόμενο, αφού έχει μάθε όπως είπε να μην λέει «ποτέ» σε αυτή τη δουλειά.

«Σε κάποιες από τις σειρές που ετοιμάζουμε έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να πάμε σε δεύτερη ή και σε τρίτη σεζόν με πιο άμεσο τρόπο, σε αντίθεση με το Wandavision που θα συνεχιστεί απευθείας σε ταινία» τόνισε.

Το επόμενο βήμα για το MCU στο Disney Plus έρχεται με το The Falcon and the Winter Soldier που θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Αυτός ο αριθμός επεισοδίων είναι ο ιδανικός σύμφωνα με τον Feige με κάθε ένα από αυτά να αγγίζει τη μία ώρα σε διάρκεια. Θα ήταν δύσκολο να πάνε σε παραπάνω αφού το κόστος αν και τηλεοπτικό ποιόν παραμένει τεράστιο.

Μετά τη σειρά για τον Loki θα ακολουθήσει μέσα στο καλοκαίρι το πρώτο animation (What if?), ενώ τα γυρίσματα για το Ms. Marvel ολοκληρώνονται σύντομα. Το She-Hulk ξεκινάει το στάδιο των γυρισμάτων σε λίγες εβδομάδες και λίγο μετά θα γίνει το ίδιο και για τo Moon Knight με τους Όσκαρ Άιζακ και Ίθαν Χοκ.

Όσον αφορά στις σειρές που δεν αποτέλεσαν παραγωγή των Marvel Sudios όπως τα Daredevil και Jessica Jones, ο Feige είχε τονίσει στο παρελθόν ότι θεωρεί πως όλοι τους είναι ακόμα στο παιχνίδι και το επανέλαβε στο πάνελ της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης. «Δεν ξέρω ακριβώς τις λεπτομέρειες για κάποια από τα συμβόλαια, αλλά μπορεί να τους δούμε μία μέρα. Θα πω απλά ότι πολλές φορές υπάρχουν φήμες που δεν είναι ακριβείς και άλλες φορές που πέφτουν μέσα».

Σε ερώτηση για το R-Rating, ο Feige,  είπε ότι είναι κάτι που θα έχει το Deadpool στη μετακόμιση του στη Disney, αλλά δεν είναι πιθανό να το δούμε αλλού, αφού νιώθει πως το PG-13 δεν τους εμποδίζει να πουν τις ιστορίες που θέλουν να πουν. Μετά από αυτή την τοποθέτηση θα πρέπει να αρχίσουμε μάλλον να ξεχάσουμε την πιθανότητα να έχουμε R-Rating στην ταινία που ετοιμάζεται για τον Blade με τον Mahershala Ali στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα και αν δεν αλλάξει κάτι και πάλι λόγω πανδημίας, η Marvel θα παρουσιάσει το Black Widow στις 7 Μαΐου, το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings στις 9 Ιουλίου, το Eternals στις 5 Νοεμβρίου και το Spider-Man: No Way Home στις 17 Δεκεμβρίου.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ