Αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν του Walking Dead
Movies and TV

Αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν του Walking Dead

Δεν το λέμε εμείς το λέει ο δημιουργός Robert Kirkman. Σε δηλώσεις του για τη νέα σεζόν που αρχίζει τον Οκτώβριο μπήκε σε λεπτομέρειες (χωρίς spoiler φυσικά) ενώ μας προετοίμασε και για μία πιο γρήγορους ρυθμούς στην εξέλιξη της πλοκής. .

«Στο πρώτο μας επεισόδιο θα επικεντρωθούμε στην ιστορία που έχουμε αφήσει σε εξέλιξη στο Terminus. Υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις που ο κόσμος δεν έχει υποψιαστεί και νομίζω ότι θα είναι σοκαριστικές.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα πράγματα τα οποία οι τηλεθεατές τα έχουν αντιληφθεί. Νομίζω ότι θα τα δείξουμε όλα με ωραίους τρόπους έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε κάποιες θεωρίες και να απορρίψουμε κάποιες άλλες. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό στην Πέμπτη σεζόν είναι ότι θα τρέχουμε χωρίς ανάσα.

Αυτό που εννοώ είναι ότι θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα με την ιστορία του Terminus. Από εκεί πέρα η ιστορία θα αναπτυχθεί και νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ γρήγορή σε εξέλιξη σεζόν.

Ο κόσμος ήδη έχει ενημερωθεί για την προσθήκη του Seth Gillian στο καστ και θα βάλουμε και άλλους νέους χαρακτήρες όπως κάνουμε πάντα. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν του Walking Dead. Και όταν θα δείτε την πρεμιέρα θα καταλάβετε τι εννοώ»

Το πρώτο trailer για την πέμπτη σεζόν θα δοθεί στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα.

WalkingDeadS5

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ