«Βόμβα» στο κόμικ του Walking Dead στο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε!

Roxx |
«Βόμβα» στο κόμικ του Walking Dead στο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε! - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί το Walking Dead να μην είναι πλέον το μεγαθήριο της τηλεθέασης που είχαμε συνηθίσει μέχρι το 2017, όμως η σειρά έδειξε σημάδια ανάκαμψης στην 9η σεζόν και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Σημαδεύτηκε βέβαια από την αποχώρηση του Άντριου Λίνκολν, που πλέον θα συνεχίσει την πορεία του ως Ρικ Γκράιμς σε τρεις ταινίες που θα προβληθούν στο AMC και θα ολοκληρώσουν την ιστορία του.

Αυτή η εξέλιξη δεν υπήρχε στο κόμικ του Ρόμπερτ Κίρκμαν, όμως με την κυκλοφορία του τεύχους 192 τα πάντα αλλάζουν. Και αυτό γιατί ο Ρικ Γκράιμς πεθαίνει!

Στο φινάλε του προηγούμενου τεύχους, είχαμε δει τον Sebastian (γιο της πρώην αρχηγού της κοινοπολιτείας, Pamela Milton) να πυροβολεί τον Ρικ μία φορά την ώρα που βρισκόταν ξαπλωμένος.

Στο νέο τεύχος λοιπόν, ο Sebastian πυροβολεί πολλές φορές ακόμα τον Ρικ και τον σκοτώνει. Τον ανακαλύπτει, αρκετή ώρα μετά και αφού έχει γίνει ήδη ζόμπι, ο Καρλ (που στο κόμικ είναι ακόμα ζωντανός) και τον πυροβολεί ξανά στο κεφάλι αυτή τη φορά.

Έτσι μπαίνει τέλος στην ιστορία του κεντρικού ήρωα του κόμικ που κουβαλούσε στην πλάτη του την πλοκή από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του πριν από 16 ολόκληρα χρόνια.

Μένει να δούμε το πως αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει το μέλλον της σειράς που επιστρέφει με τη 10η σεζόν της τον Οκτώβριο. Αυτό που ακολουθεί είναι το σπέσιαλ εξώφυλλο του κόμικ που θα γίνει διαθέσιμο τον Ιούλιο.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ