Τρελά λεφτά θέλουν οι Motley Crue για τις συναυλίες του reunion

Roxx |
Τρελά λεφτά θέλουν οι Motley Crue για τις συναυλίες του reunion - Roxx.gr

Οι Motley Crue ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι σκίζουν τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει για τερματισμό των περιοδειών πίσω στο 2014 και επιστρέφουν στη σκηνή.

Αιτιολόγησαν αυτή την απόφαση λέγοντας ότι η ταινία The Dirt που βασίζεται στην αυτοβιογραφία τους και έγινε μεγάλη επιτυχία στο Netflix, δημιούργησε ένα νέο «κύμα» οπαδών που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να τους δει ζωντανά.

Θα περιοδεύσουν λοιπόν το 2020 μαζί με τους Def Leppard και τους Poison σε ένα «πακέτο» που όχι μόνο μοιάζει ακριβό, αλλά είναι κιόλας. Για την ακρίβεια είναι πάρα πολύ ακριβό. Σύμφωνα με διοργανωτή συναυλιών από την IOWA που έχει μπει σε διαπραγματεύσεις μία εμφάνιση των τριών, το συνολικό κόστος σύμφωνα με τα όσα του είπε ο ατζέντης ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Για την ακρίβεια είναι 3,25 εκατομμύρια ευρώ και μοιράζεται ως εξής.

Mötley Crüe: 2 εκατομμύρια
Def Leppard: 1 εκατομμύριο
Poison: 250,000 δολάρια

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κάνει μεγάλη εντύπωση το νούμερο, το θέμα όμως ότι το ρίσκο για τους διοργανωτές είναι τεράστιο, αφού θα πρέπει να έχουν πάνω από 40.000 θεατές σε κάθε εμφάνιση για βγάλουν τα έξοδα της κάθε συναυλίας.

Όπως έδειξε πάντως η περιοδεια των Guns N’ Roses που επίσης ζητούσαν τρελά λεφτά, το κοινό διψάει για reunion.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ